Jouni Purasesta uusi puheenjohtaja ja Tero Peltolasta kapteeni

Tarinan yleiset kevät- ja syyskokoukset pidettiin poikkeusjärjestelyin Puijonsarvessa 14.12.2020. Paikalle oli saapunut 30 jäsentä ja osakasta, joilla oli valtakirjojen kautta yhteensä 131 ääntä. Kokouksessa hyväksyttiin sekä ry:n, että Oy:n 2019 tilinpäätökset sekä kauden 2021 toimintasuunnitelmat.

 

Tarinan johtokuntaan valittiin viisi uutta jäsentä

Tarinagolf ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jouni Puranen, -kapteeniksi Tero Peltola, sekä uusina myös johtokuntaan Tiina Kuiri, Mikko Kauniskangas ja Markku Nikulainen. Johtokunnassa jatkavat edelleen Sari Hoffrèn, Seppo Kantosalo, Oili Mönkkönen ja Heikki Savolainen.

Tarinagolf Oy:n hallitukseen valittiin Hannu Palsola, Mika Hämäläinen, Sirpa Karppi, Pasi Pitkänen, Tommi Riikonen, Seppo Rönkkö, sekä Tarinagolf ry:n uusi puheenjohtaja Jouni Puranen.

 

Jäsenmaksu nousee 10 eurolla

Tarinagolf ry:n aikuisjäsenten jäsenmaksu nousee 100 euroon ja juniorien osalta jäsenmaksu säilyy 80 eurossa.

 

Osakkaiden alennusta kasvatettiin

Tarinagolf Oy:n kausipelimaksut ja greenfee-hinnoittelut säilyvät ennallaan. Sen sijaan peliohjesääntöön tehtiin osakkaiden etujen lisäys. Jatkossa osakkaa saavat lisää alennusta (-10% -> -20%) mm. autovuokrien, bägivarsaton, polettien jne. osalta.

 

Strategiakatsaus sai kiitosta


Kokousten välissä pidetty strategiakatsauksen yhteydessä käytiin kriittistä, mutta rakentavaa keskustelua yhteisömme haastavasta tilanteesta. Tarinagolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Palsolan pitämä strategiakatsaus videoitiin ja kooste siitä nähtävissä oheista kuvaa klikkaamalla.