Tervetuloa pelaamaan

Luo sinäkin oma golftarinasi. Tervetuloa ilmaisiin tutustumisiltoihin torstaisin klo 19.00. Kuka tahansa voi tulla kokeilemaan golfia – ja vielä ihan ilmaiseksi! Torstain suositut tutustumisillat keräävät vuosittain yli 200 pallonlyöjää.

Lähtöaikojen varaukset tehdään pääosin itse NexGolf-ajanvarauksen kautta tai caddiemastereilta joko puhelimitse tai paikan päältä. Pelaamaan pääsee yleensä huhti-toukokuun vaihteessa heti lumien sulettua ja samalla avataan ajanvaraustoimisto, jossa caddiemasterit palvelevat päivittäin. Voimassaolevat ajanvarauksen aukioloajat ja muuta lisäinfoa löytyy nettisivuiltamme.

Tarinassa toimivat golfkummit ovat uusien pelaajien tukena. Kummit avustavat harrastuksen alkumetreillä ja ovat käytettävissä myös peliseuraksi. Ota rohkeasti yhteyttä kummitoiminnasta vastaavaan ladykapteeniimme, Sari Hoffrén 050 525 9375 / sari.hoffren@tarinagolf.fi.

Tarinassa pelataan golfia ja harjoitellaan lajia, mutta tapahtuu Tarinassa muutakin. Seurassa järjestetään kauden aikana erilaisia tilaisuuksia jäsenille. Naistoimikunta järjestää naisjäsenille suunnatut harjoitukset, senioritoimikunta vastaavasti senioreille suunnatut. Kauden aikana on myös ohjelmassa jäseniltoja ja golfaiheisia teemaviikkoja. Klubi Tarinasta löydät ”maukkaita tarinoita” ja Pro Shop KauppaTarinasta saat hankittua golfvälineitä ja -vaatetusta.

Kauden aikana järjestettävistä tapahtumista ja golfharjoituksista tiedotamme tapahtumakalenterissa. Golfyhteisömme viestii pääasiallisesti sähköisessä mediassa, kuten tarinagolf2022.wp.dev01.ahooy.fi–kotisivustolla, sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram), sähköpostein ja tekstiviestein. Kerran vuodessa ilmestyy myös jäsenlehti, Tarinagolfari. Ajanvarauksessa olevilla ilmoitustauluilla viestivät toimisto, toimikunnat ja PRO.

Tarinassa on jäsenten käytössä reilu 200 bägien säilytyskaappia. Voit tiedustella vapaita kaappeja caddiemasterilta tai toimistosta.

Yksi pallo – tuhat tarinaa!

Pelaaja lyö palloa.

Talvisinkin on toimintaa

Yhteisöllä on jäsenten ja osakkaiden vapaassa käytössä sisäharjoittelutila, joka sijaitsee kenttäalueen välittömässä läheisyydessä. Talvitarinaan pääset lunastamalla toimistosta avainkortin. Talvitarinassa voit harjoitella lähipeliä (puttaamista ja chippaamista) sekä pidempääkin lyömistä. Tiloissa on myös Pro (golfopettaja) Janne Eskolan ylläpitämä maksullinen golfsimulaattori, jonne on oma ajanvaraus. Lisäksi Talvitarinassa on jäsenten käytössä kuntosali sekä sauna. Alueella pääsee talvisin myös hiihtämään Patakukkulan ja golfkentän alueen suosituille laduille.