Opetus ja ohjaus Tarinassa

Kenttämme simulaattori-, pelimatka-, mailanhuolto-, opetus- ja kurssitoiminnasta vastaa OpetusTarina.

PGA PRO JANNE ESKOLA
puh: 050 599 1992
sähköposti: janne.eskola@opetustarina.fi
www.jegolf.fi

Kauden alkeiskurssit, treeniklubit, golfleirit ja golfopetusaikataulut JEGOLF-sivuilta.

 

Aikuisten ja junioreiden ohjaustoiminta

Tarinan opetustoiminta jakautuu kahteen osaan, aikuisohjaukseen sekä junioriohjaukseen. Molempia toimintoja ohjaa päävalmentaja PGA PRO Janne Eskola.

Pääasiassa aikuisille suunnatuista alkeiskursseista, harrastajien opetuksesta sekä tutustumiskursseista löydät lisää tietoa osoitteesta: www.jegolf.fi

Junioriohjaus tapahtuu myös päävalmentaja PGA PRO Janne Eskolan johdolla. Siitä löydät lisätietoa Nuoriso- ja valmennustoiminnan sivuilta.

 

OpetusTarina

OpetusTarina tarjoaa useamman valmentajan voimin yksityisopetusta sekä erilaisia kursseja kaiken tasoisille pelaajille.

Toiminnan johtoajatuksena on sitoutuminen laadukkaaseen ja yksilölliseen valmennukseen. Tällöin saavutetaan paras tulos, kun asiakkaan tarpeet huomioidaan oikealla ja yksilöllisellä tavalla alusta lähtien. Kaikkia valmennettavia kohdellaan samalla sitoutumisella.

Klubipelaajille tarkoitettujen GolfkouluTarinan palveluiden tavoitteena on tuottaa kurssi- ja opetuspalveluja sekä uusille aloittaville golfareille, että seuran aktiivijäsenille. Tavoitteena on myös auttaa uudet jäsenet pudottamaan tasoituksen alle 25, joka on lajissa pysyvyyden kannalta tutkitusti merkittävä raja.

Alkeiskurssit, joilla suoritetaan golfin ajokortti, alkavat toukokuussa ja jatkuvat siitä viikottain läpi kauden. Lisäksi tarjolla erilaisia jatkokursseja ja teematunteja.