Kilpailumaksut

Katso alta tiedot viikkokilpailujen sekä avointen kilpailujen maksuista.

Viikkokilpailut

Viikkokilpailu
7 €
Senioriviikkokilpailu
6 €

Avoimet kilpailut

18r, sisältää lounasbuffetin
22 €
Joukkuekilpailu
2 henkilöä
17 €
3 henkilöä
23 €

Pelaaja, jolla ei ole kausipelioikeutta, maksaa kulloinkin voimassa olevan greenfeen. Tarina Vitonen, Tarina Kymppi, osakasgreenfeelippu tai vapaalippu käyvät greenfeen maksuksi.

Tarinagolf ry / Kilpailu- ja tasoitustoimikunta
Tarinagolf Oy

Kilpailumääräykset

Golfauton käyttö kilpailussa (sääntö 4)

Golfauton ja vastaavien käyttäminen kilpailuissa on kielletty. Kilpailu- ja tasoitustoimikunta voi lääketieteellisin perustein myöntää poikkeusluvan golfauton käyttöön kilpailuissa. Lupa on haettava hyvissä ajoin ennen kilpailua.

Rangaistus säännön rikkomisesta: Kilpailusta sulkeminen

Käyttäytymisrikkomukset ja pelistä sulkeminen (sääntö 1)

Jos kilpailutoimikunnan tai sen nimeämä kilpailunjohtaja katsoo kilpailijan syyllistyneen vakavaan käyttäytymisrikkomukseen, voidaan hänet tämän säännön perusteella sulkea pelistä.​

Hidas pelaaminen, enimmäispeliaika (sääntö 5)

Ryhmä on ilman erillistä huomautusta aikatarkkailussa, mikäli se on yli yhden lähtövälin jäljessä edellisestä ryhmästä sekä jäljessä annetusta aikataulusta. Aikatarkkailussa olevalla pelaajalla on 40 sekuntia aikaa valmistautua omaan lyöntiinsä. Aikatarkkailu päättyy, kun ryhmä on saavuttanut edellisen ryhmän tai aikataulun mukaisen pelivauhdin

Ensimmäinen aikarikkomus (varoitus). Toinen aikarikkomus (yksi rangaistuslyöntiä). Kolmas aikarikkomus (kaksi rangaistuslyöntiä). Useampi aikarikkomus (kilpailusta sulkeminen).

Reikäpelissä rangaistuslyöntien sijasta aiheutuu reiän menetys.

Ratkaisut tasatulostilanteissa

Tasoitukselliset (HCP/PB) kilpailut

Saman tuloksen pelanneiden välillä ratkaistaan sijoitukset tasoituksen perusteella: tasatulosten välillä voittaa se, jolla on pienempi tasoitus (tarkka), mikäli tasoitukset ovat samat käytetään scr kilpailujen periaatetta. (matemaattinen menetelmä)

Tasoituksettomat (SCR) kilpailut

Saman tuloksen pelanneiden välillä ratkaistaan sijoitukset 18, 36 ja 54 reiän kilpailuissa matemaattisen menetelmän perusteella:

18 reiän kilpailussa tasatulosten välillä voittaa se, jolla on paras viimeisen yhdeksän (9) reiän tulos, sen jälkeen viimeisten kuuden (6), viimeisten kolmen (3), viimeisen reiän tulos ja lopuksi arpa.

36 reiän kilpailussa tasatulosten välillä voittaa se, jolla on paras viimeisen kahdeksantoista (18) reiän tulos, sen jälkeen viimeisten yhdeksän (9), viimeisten kuuden (6), viimeisten kolmen (3), viimeisen reiän tulos ja lopuksi arpa.

54 reiän kilpailussa tasatulosten välillä voittaa se, jolla on paras viimeisten kolmenkymmenenkuuden (36) reiän tulos, sen jälkeen viimeisen kahdeksantoista (18) reiän tulos, sen jälkeen viimeisten yhdeksän (9), viimeisten kuuden (6), viimeisten kolmen (3), viimeisen reiän tulos ja lopuksi arpa.

Mikäli kilpailussa on lähdetty kahdelta tai useammalta tiiltä ratkaistaan tasatulokset kuitenkin reikien numerojärjestyksen mukaan eli kentän viimeiset 9, 6, 3, ja viimeinen reikä.

Mestaruuskilpailussa

Mestaruus ratkaistaan kaikissa sarjoissa välittömästi suoritettavalla ns. äkkikuolema-uusinnalla.

Alle 13-vuotiaat juniorit voivat pelata ns. etutiiltä (pun.) seuran avoimissa kilpailuissa.

Seuran järjestämissä kilpailuissa noudatetaan R&A ja USGA hyväksymiä golfin kansainvälisiä sääntöjä 2019, ottaen huomioon kentän paikallissäännöt sekä Suomen Golfliiton yleiset kilpailumääräykset.

Kilpailuissa käytettävät aikatarkkailutaulukot

Taulukoissa merkitty tiiausajat pelattaessa henkilökohtaista kilpailua kolmen hengen ryhmissä.

Vanha Tarina

Uusi Tarina