Tarinagolf ry:n naistoiminta

Tarjoamme laaja-alaisesti erityisesti naisia inspiroivia tapahtumia kuten; naisten illat, sääntökävelyt, naisten sunnuntai, omat harjoitukset, kahden kierroksen päivät, kolmen mailan kisa ja vierailut muille kentille –tapahtumat – joista saaduista palautteista olemme erittäin ylpeitä

Tarinalaisuuden ja naisten golfinnostuksen tukeminen on naistoimikunnan tärkein tehtävä. Haluamme aktivoida seuran nykyisiä ja uusia jäseniä mukaan seuratoimintaan ja kehitämme toimintatapoja, jotka mahdollistavat tarinalaisuuden toteutumisen käytännön tasolla. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten naisten harjoituksia ja naisten tapahtumapäivän.

Tarinan naisilla on oma whatsapp ryhmä, josta voi myös kysellä peliseuraa matalalla kynnykselläLinkki wa-ryhmään löytyy mm. Naisten Tarinan –facessa tai kysymällä naistoimikunnalta lisää.

Oman seuran jäsenten lisäksi toivotamme luonnollisesti lämpimästi tervetulleiksi vierailulle myös muiden seurojen ladyt. Ottakaa yhteyttä toimikuntaan, niin voimme olla teille apuna ja vaikka paikallisoppaina mukana kierroksella.

Naistoimikunnan yhteystiedot

Minna Nykänen / puheenjohtaja
0400 460 490
mnykane@hotmail.fi

Petra Ronkainen / Naiskapteeni
petrakristiina@gmail.com

Vuokko Lappalainen
vuokko.lappalainen@gmail.com

Riina Mustonen
riimustonen@gmail.com

Titta Korhonen
titta.korhonen@hotmail.com

Satu Raatikainen

 

Jenni Raatikainen