Koko perheen golf

Tarinagolfin perhetoimikunnan tavoitteena on tarjota perheille yhteisiä golf-kokemuksia, tutustuttaa perheitä toisiinsa sekä toiminnan kautta auttaa löytämään myös uusia pelikavereita.

Olosuhteiden salliessa perhetoimikunta on järjestänyt lapsiperheille suunnattuja tapahtumia, kuten yhteisiä harjoituksia ja tutustumisiltoja yhdessä Tarinagolfin opettajien ja junnuvalmentajien kanssa. Näihin tapahtumiin on kaikilla ollut vapaa pääsy ja leikkimielisissä kisailuissa tuomarit ovat yleensä lahjottuja -parhaat herkkupalkinnot nappaavat nimittäin yleensä ne perheen pienimmät! Mutta, mikäpä olisikaan sen antoisampaa kuin nähdä pieniä hymysuita puttiradalla.

 

Koko perheen peli-illat

Perhetoimikunta on järjestänyt Tarinassa säännöllisesti myös perhegolf peli-iltoja, joissa koko perheellä on ollut mahdollisuus päästä kentälle pelaamaan yhdessä ilman ryhmätasoitusrajoja. Samalla perheen nuorimmat sekä mahdollisesti golfia vasta aloittelevat vanhemmat ovat saaneet rauhassa oppia pelin rutiineja sekä pelaamista toisten pelaajien kanssa.

Peli-iltoihin on osallistunut säännöllisesti kuudesta kahdeksaan perhettä. Satoi tai paistoi, ennen kentälle menoa nautitaan porukalla klubin terassilla jäätelöt ja sovitaan ryhmien lähtöjärjestyksestä. Vasta-aloittaneiden perheiden tueksi kentälle on lähtenyt mukaan yleensä yksi kokeneempi pelaaja. Toisinaan myös osa pikkujunioreista on halunnut pelata keskenään. Tosin silloinkin lähtöön on mahdutettu mukaan yksi aikuinen, koska meno saattaa joskus äityä melko villiksi, kun useampi pikku-Tiger on samaan aikaan kentällä.

Kokeilemaan matalalla kynnyksellä!

Tarinagolfin perhegolf

Jäsenmaksu ja greencard ovat olleet vaatimuksena kaikille perhegolfin peli-iltaan osallistuville. Toki sisaruksen tai vaikkapa kaverin on voinut ottaa mukaan kipinäkierrokselle, ja siten tutustuttaa golfin saloihin. Kipinäkierros on Tarinan yleisen linjauksen mukaisesti maksuton, joten mukaan lähteminen ja lajiin tutustuminen tutun kanssa on helppoa.

Perhetoimikunta on tukenut rahallisesti ilman kausipelioikeutta pelaavia junioreita vakiovuoroilla, jolloin pelaamaan on päässyt kymmenellä eurolla. Lisäksi aktiivisesti perhetoiminnassa mukana olleet perheet ovat saaneet alennusta myös golfautoista.

Viime kesänä muutamat perheet olivat mukana junioritoimikunnan järjestämällä reissulla Kartanogolfissa. Matka oli erittäin onnistunut, joten siitä syntyi idea järjestää ensi kesänä perhetoimikunnan bussi-laivareissu Ahvenanmaalle. Lähteehän teidänkin perheenne mukaan?

 

Saga Iinatti

Päätoimittaja, Tarinagolffari