Laurin kausi käyntiin vauhdikkaasti

Laurille tänään ammattilaisuran paras kisakierros 64 (-8ja samalla paras kolmeen vuoteen

Lauri aloitti kisakautensa Egyptissä Mediterranean Tourilla. Eilinen ensimmäinen kisakierros eteni vielä pitkän hallikauden jälkeen hieman tunnustellen 74 (+2), mutta tänään ”korkki poksahti kokonaan auki” ja tuloksena 64 (-8);  1 x eagle, 7 x birdie ja 1 x bogey.

Tällä hetkellä Lauri on kisassa seitsemäntenä kolme lyöntiä kärjestä.
Huomenna pelataan viimeinen kierros ja voit seurata kisan tulospalvelua oheisesta linkistä: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1035#/competition/1780311/leaderboard

Tekniikkaprosessi uuteen vaiheeseen

Syksy ja talvi ovat kuluneet Seasongolfissa tekniikkaa hioen ja Tracmanin ”valvoessa”. Valmentaja David Da Silvan mukaan lyöntitilastot ovat jo pitkään näyttäneet erittäin lupaaville ja on aika siirtyä prosessissa seuraavaan vaiheeseen –  harjoitteluun aidoissa kilpailuolosuhteissa.

Egyptissä pelattavan Mediterranean Tourin kilpailut ovat nimenomaan tekniikan sisäänajoa ja valmistautumista varsinaisen kauden aloitukseen huhti-toukokuulla. Pelituntumaa hakiessa tulokset saattavat vielä vaihdella, mutta tämänpäiväinen lupaa erittäin hyvää tulevaisuutta ajatellen.

Paljon kilpailuja

Kuluva kevät tulee olemaan mielenkiintoinen. Kausi siis lähti käyntiin Egyptistä, missä Lauri pelaa kaksi kisaa ja siirtyy sen jälkeen Espanjaan PGA Cataloniaan, jossa pelataan Nordic liigan Winter -sarjaa neljän kilpailun verran. Kevään yhdeksän kisan putki päättyy taas Egyptissä maaliskuussa. Varsinainen kisakausi käynnistyy huhtikuussa.

Kahden seuraavan vuoden tavoitteena on nousu Euroopan Tourille

Kauden 2019 päätähtäin on Challenge Tourilla. Lauri valittiin mukaan golfliiton Team Finland Pro -ryhmään, joka takaa villien korttien kautta pelimahdollisuudet suoraan Challenge Tourille . Nordic liigaa pelataan tarpeen mukaan.

Onnea Laurille hienosta kauden avauksesta!