Pauli Heiskasen tarina päättyi ystävien keskellä

Pidetty ja arvostettu puuhamies Pauli Heiskanen menehtyi 13.5.2023 kesken keväisten talkoiden rakkaan harrastuksensa äärelle, ystävien ympäröimänä.

Pauli tuli Tarinagolfiin tasan 30-vuotta sitten. Siitä lähtien Paulin kesäaamut alkoivat aamukahvilla Tarinagolfin terassilla. Näin tapahtui noin 150 aamuna vuodessa, jolloin aamuryhmä kokoontui päivän golfkierrokselle. Pauli oli se, joka oli aina paikalla. Intohimosta golfiin ja Tarinaan kertoo se, että kierroksia kertyi vuodessa keskimäärin 180, siis enemmän kuin kenttä on vuodessa avoinna.

Jos Pauli ei ollut kentällä tai valvojana, hän oli traktorin ratissa auttamassa talkoolaisia, kenttähenkilökuntaa tai asentamassa mainoksia. Hän oli aina valmis auttamaan.

Tarinagolf oli aidolle savolaiselle toinen koti kesät ja talvet. Lupsakalla savolaismiehellä oli aina aikaa ystäville ja Tarinalle, kiirettä ei ollut mihinkään.

Paulia jäivät kaipaamaan Tarinan aamuryhmä, TalviTarinan puttaajat, valvojat, Tarinan henkilökunta, yrittäjät, sekä lukuisat Paulin tunteneet tarinalaiset.

Tarinagolf