Seuranmestaruusinfo 2023

Seuranmestaruuskilpailut tulevat jälleen. Miesten sarja pelataan poikkeuksellisesti tänä vuonna kolmipäiväisenä Kilpailu- ja tasoitustoimikunnan päätöksellä. ”Teimme tänä vuonna toimikunnassa päätöksen pelata miesten mestaruudet perjantai – lauantai – sunnuntai. Kuuntelemme mielellämme pelaajien palautetta ja kokemuksia tämän vuoden kokeilusta.”, kommentoi Kilpailu- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtaja Jani Sutinen. Muut sarjat pelataan normaalisti lauantai – sunnuntai.

 

Tervetuloa seuraamaan mestaruustaisteluja

 

Lähdöt ovat perjantaina Vanhalle Tarinalle alkaen kello 13, jos kilpailuun saadaan riittävästi osallistujia. Jos osallistujamäärä jää pieneksi, aloitamme lähdöt perjantaina kello 14.

Lauantaina lähdöt ovat Uudelle Tarinalle alkaen kello 8 aamulla ja lähtöjärjestys on seuraava: Klubimestaruus Naiset, Klubimestaruus Miehet, Seuranmestaruus Naiset, Seuranmestaruus Miehet.

Sunnuntaina lähdöt ovat Vanhalle Tarinalle alkaen kello 8 aamulla ja lähtöjärjestys on seuraava: Klubimestaruus Naiset, Klubimestaruus Miehet, Seuranmestaruus Naiset, Seuranmestaruus Miehet. Poikkeuksena sunnuntaina ovat ”kuumat ryhmät”, jotka lähtevät viimeisinä jokaisesta sarjasta. Kärkiryhmät asetetaan viimeisiksi sarjoittain samaan järjestykseen, kuin päivän lähtöjärjestys on.

Perjantain ja Lauantain lähtöajat julkaistaan keskiviikkona 16.8. noin kello 14. Sunnuntain lähtöajat julkaistaan lauantain kierrosten päätyttyä.