Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa Tarinan tulevan kauden pelioikeuksien sisältöön – vastaa kyselyyn

Tarinagolfin pelioikeuksiin, osakasetuihin ja osakeantiin liittyvä jäsenkysely

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa Tarinan tulevaisuuteen; miten tulevan kauden 2023 pelioikeuksien muodot ja mahdollisuudet määritellään syyskokouksessa 12.12.2022.

Hallitus valmistelee uutta peliohjesääntöä, jossa esitetään merkittävästi parempia omalla osakkeella pelaavan osakkeenomistajan etuja suhteessa muihin pelioikeuksiin.

Oman osakkeen pelioikeudella pelaaville on suunniteltu merkittävä määrä uusia etuisuuksia, jotka pitävät sisällään varausetuja, tuote- ja palveluetuja, alennuksia, kumppanietuja, pelimatkoja, kilpailuja jne.

Haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi. Vastaamalla tähän kyselyyn, pääset vaikuttamaan tulevan kauden pelioikeuksien sisältöön.

Kasvun kautta kentät entistä parempaan kuntoon

Tavoitteenamme on myydä 400 uutta osaketta ja saada 400 uutta kausipelaajaa Tarinaan. Näin varmistamme, että pystymme tekemään välttämättömät peruskorjaukset, investoimaan riittävästi ja panostamaan kenttien hoitoon varmistaaksemme kentänhoidon korkean tason.
Tavoitteenamme on, että osakeannin ja kausipelaajien määrän kasvattamisen kautta voimme yhdessä rakentaa Tarinasta entistä viihtyisämmän ja laadukkaamman paikan golfin harrastamiselle.

Vastaamalla tähän kyselyyn – pääset konkreettisesti vaikuttamaan Tarinan tulevaisuuteen.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan seuraavat 36 tuotetta ja palvelua:
1) Golfauton henkilökohtainen kausikortti kaudelle 2023
2) Henkilökohtainen parkkiruutu kaudelle 2023
3) 10 kpl lounaskortteja
4) 3 Pro-tuntia
5) Peten yllätyspalkinto
6) Poletteja 20 kpl á 50 vetoa

 

Tarkkaile sähköpostiasi – saat yhteistyökumppanimme Feelbackin lähettämän sähköpostin, jonka mukana tulevaan kyselyyn vastaamalla voit vaikuttaa!

Terveisin

Tarinagolf