Syyskokoukset järjestetään 14.12. – Ilmoittaudu Nexgolfissa

Seuran ja yhtiön syyskokoukset järjestetään Hotelli Puijonsarvessa torstaina 14.12.2023 kello 18-19 (ry) ja kello 19-20 (Oy). Ilmoittautumiset syyskokouksiin tapahtuvat Nexgolfissa ”kilpailut” -osiossa henkilökohtaisilla Nexgolf -tunnuksilla.

 

Ehdokkaat johtokuntaan

Seuraavat johtokunnan jäsenet ovat erovuorossa:

Mikko Kauniskangas – Nuoriso- ja valmennustoiminta

Tiina Kuiri – Viestintä

Petra Ronkainen – Lady kapteeni

 

Seuraavat henkilöt ovat asettuneet ehdolle johtokuntaan:

Petra Ronkainen – Lady kapteeni

Hei kaikille, olen Petra Ronkainen, innokas golfari ja tarinan jäsen. Olen pelannut golfia nyt 13 vuotta ja Lady kapteenina toiminut kaksi vuotta. Minulla on kaksi lasta, joista toivottavasti tulee golfareita ja mies on jo innokkaasti lajin parissa.

Olen ehdolla jatkamaan johtokunnassa Lady kapteenin roolissa. Yhteistyö kapteeni Teron kanssa on ollut mahtavaa ja koen, että yhdessä kapteenin kaudessa (2 vuotta) pääsee vasta alkuun. Yhteistuumin Teron kanssa mietimme, että olisi hienoa päästä jatkamaan alkuun saatua työtä kapteenitoiminnan kehittämisessä.

Oikein mukavaa joulunodotusta kaikille Tarinalaisille ja toivottavasti näemme viimeistään kesällä golfkentällä. 🙂

Kati Räsänen –  Nuoriso- ja valmennustoiminta

Hei Tarinalaiset,

Olen Kati Räsänen, Kuopiolainen, alkujaan Siilinjärveltä kotoisin oleva 4 lapsen äiti. Golfin pariin eksyin 6 vuotta sitten saatuani äitienpäivälahjaksi Green card-kurssin. Samana kesänä pelasin paljon, ja sainkin naistoimikunnan kiertopalkinnon eniten tasoitustaan yhden vuoden aikana pudottaneena naisena Tarinassa. Suurin kunnia ja yllätys minulle oli valinta vuoden 2017 tarinalaiseksi. Uskon, että osaltaan tähän vauhditti iloisuus, innokkuus ja sosiaalisuus golfkentällä.

Haen johtokunnassa junioritoimintaan. Tässä vaiheessa, kun omat lapset viettävät myös paljon aikaa golfkentällä on kiinnostus ja innostus herännyt juniori-ja perhegolftoiminnan kehittämiseen. Toivoisin, että yhdessä valmentajien, junioripäällikön, junioritoimikunnan ja kaikkien tarinalaisten kanssa saisimme innostettua lisää lapsia ja perheitä mukaan hienon golfharrastuksen pariin. Toivon, että ensi kesänä näemme Tarinassa enemmän lapsia ja perheitä, ja heille suunnattuja tapahtumia ja kilpailuja, varsinkin juuri nyt, kun Tarinagolf on ehdolla Urheilugaalassa Vuoden urheiluseuraksi.

Minulle lasten ja nuorten liikunta ja hyvinvointi on keskiössä moninaisesti työni kautta lastenlääkärinä, tutkimusprojektissani, omien lasten harrastusten myötä ja kun tiedetään golfin aiheuttamat hyödyt aikuisväestössä, en voi olla ajattelematta, eivätkö ne hyödyt olisi vähintään yhtä isot lapsiväestössä.

Mikko Kauniskangas – Viestintä

Hei golfin ystävät,

Olen Mikko Kauniskangas, 29-vuotias golfari Kuopiosta. Elämäni olen viettänyt enemmän tai vähemmän golfkentillä, ensin kilpagolfin parissa ja nyt työni puolesta. Tarinagolf on kasvattajaseurani ja siksi olen ilolla mukana kehittämässä Tarinagolfin toimintaa. Kolme vuotta olin johtokunnassa Nuoriso- ja valmennustoiminnasta vastaavana ja nyt haenkin viestinnästä vastaavan rooliin.

Vastaan Tarinagolfin yhtiön viestinnästä ja koen, että siksi on luonnollinen ratkaisu hakea myös seuran viestinnästä vastaavaan rooliin ja ”yhtenäistää” Tarinagolfin viestintä. Tavoitteenani olisi yksinkertaistaa ja selkeyttää yhtiön, sekä seuran viestintää varmistamalla että perusasiat ovat kunnossa ja viesti kulkee toimikuntien ja jäsenistön välillä.

Rauhallista joulunodotusta Tarinalaiset ja toivotaan, että ”vuoden urheiluseura” -titteli napsahtaa tammikuussa Urheilugaalassa.. 🙂 Nähdään golfkentällä!