Syyskokouksissa päätettiin uusista osakkaan edusta

Tarinagolf ry:n syyskokouksessa valittiin Jouni Puranen jatkamaan puheenjohtajana, Tero Peltola kapteenina ja kaksi muuta jäsentä johtokuntaan. Tarinagolf Oy:n kokouksessa päätettiin uusista osakkaan eduista ja muista pelaamiseen liittyvistä asioista kaudelle 2023, sekä hallitus. Kokouksessa palkittiin myös pitkäjänteisesti harjoittelevia kilpagolfareita ja innokkaita nuoria stipendein. 

Osakkaan edut

Syyskokouksissa päätettiin, että kaudesta 2023 eteenpäin osakkeenomistajilla on parhaat edut Tarinagolfissa. Päätöstä perusteltiin käynnissä olevan osakeannin tukemisella ja tahdolla jatkuvaan investointiin kenttien kehitykseen. Vuokratulla osakkeilla ei enää saa samoja etuja, kuin omalla osakkeella. Esimerkiksi varausetu omistetulla osakkeella on 30 päivää, kun taas vuokratulla osakkeella se on 10 päivää ja greenfeepelaajilla 5 päivää.  Lue lisää osakkaiden eduista täältä.

Peliohjesääntö

Tarinagolfin peliohjesääntöön tuli myös isoja muutoksia. Peliohjesääntö on myös aiempaa laajempi, joka tarjoaa entistä enemmän myös pelaamiseen liittyvää ohjeistusta, sekä uudistetut osakkaan edut. Käy lukemassa uusi päivitetty peliohjesääntö kokonaisuudessaan täältä.

Pelaamiseen liittyvät asiat

Syyskokouksessa nostettiin esiin, että vastikkeen korotuspaine olisi yli 1000 euroon per osake. Maailmantilanteesta johtuvat kulujen nousut, jotka näkyvät esim. polttoainekuluissa, lannoitteissa ja sähkössä, korottavat painetta. Hallitus kuitenkin ehdotti, että vastikkeen uusi hinta olisi 895e, mikä on 50e korotus viimevuoteen. Tämä hyväksyttiin kokouksessa hallituksen ehdotuksen mukaisesti.

Jäsenmaksua päätettiin korottaa ehdotuksen mukaisesti 10 eurolla 110 euroon. Opiskelijoiden ja junioreiden jäsenmaksu säilyy 80 eurossa.

Johtokunta uusiutui yhdellä jäsenellä ja nykyinen hallitus jatkaa

Tarinan puheenjohtaja Jouni Puranen ja kapteeni Tero Peltola, sekä senioritoiminnasta vastannut Seppo Kantosalo valittiin jatkamaan tehtävässään. Kilpailu-, sääntö ja tasoitustoimintaa tulee uutena vetämään Jani Sutinen. Tarinagolf Oy:n hallitus jatkaa nykyisellä kokoonpanolla (ks. 2023 johtokunta ja hallitus alempana tällä sivulla)

Vuoden Tarinalainen

Vuoden Tarinalainen 2022 on valittu johtokunnan toimesta ja valinta osui tällä kertaa 35 vuotta Tarinagolfissa töitä kentänhoitopuolella tehneelle Jukka Riikoselle. Onnea Jukka ja kiitos kovasta työstä vuosien varrelta!

Katso Jukan valintavideo tästä.

 

Stipendit

AK-Stipendit jaettiin tänä vuonna seuraaville tavoitteellisesti harjoitteleville junioreille:

Visa Loimas

Jiri Jyrkivaara

Anton Seppälä

Kaapo Kiljunen

Peppi Kejonen

 

Tsemppistipendit saivat tyttöjen ja poikien harrasteryhmistä seuraavat innokkaat juniorit:

Jussi Tiilikainen

Mea Nissinen

 

Puheenjohtajastipendin saivat aktiiviset ja menestyneet kilpagolfarit:

Lauri Ruuska

Tero Peltola

 

Onnittelut stipendien saajille!

 

Johtokunta 2023:

Jouni Puranen

Seppo Kantosalo

Seppo Kiiski

Mikko Kauniskangas

Tiina Kuiri

Tero Peltola

Petra Ronkainen

Minna Nykänen

Jani Sutinen

 

Hallitus 2023:

Hannu Palsola

Jouni Puranen

Hanna Huuskonen

Tommi Riikonen

Kari Miettinen