TalviTarina – Tarinalaisten oma talviharjoittelupaikka

TalviTarinasta löydät neljä lyöntimattoa pitkän pelin, sekä lähipelin harjoitteluun, puttialueen, pienen chippialueen, sekä OpetusTarinan Trackman simulaattorin (ajanvarauksen simulaattoriin löydätte täältä). TalviTarinasta löytyy myös vapaassa jäsenten käytössä oleva kuntosali.

 

TalviTarina sijaitsee osoitteesa Huvikummuntie 62, Siilinjärvi ja on kaikkien Tarinalaisten vapaassa käytössä. Tarvitset ainoastaan kulkulätkän, jonka voit hankkia olemalla yhteydessä Siilinjärvellä toimisto/Maarit 040 137 8891, Kuopiossa Ville 040 544 5990. Kulkulätkän hinta on 20€ (osakkaat -20%) ja se on käytössänne niin pitkään, kun teillä on voimassa oleva jäsenmaksu Tarinagolfiin. Samalla kulkulätkällä pääsette syksyisin Tarinagolfin pukuhuoneisiin KlubiTarinan ollessa suljettu.

Ajo-ohje TalviTarinaan

 

Ajoreitti on Siilinjärveltä Maaningantietä 1km, josta vasemmalle viitta: KUMPUNEN, jota ajetaan n. 500m kääntyen seuraavaksi vasemmalle (viitta: TalviTarina).

TalviTarina on auki joka päivä kello 6-22. Hälytykset ovat päällä kello 22-06 välisenä aikana. Autot kannattaa jättää portin ulkopuolelle, sillä portti menee kiinni arkisin 15:30.

 

Nexgolfista näet onko TalviTarinassa harjoituksia

OpetusTarinan pro:t pitävät TalviTarinassa harjoituksia tiettyinä iltoina. Siksi TalviTarinassa on mattovaraus systeemi, josta jäsenet näkevät, onko TalviTarinassa harjoitukset menossa. Mattovaraus on kaikkia jäseniä varten, ja sen avulla voit varmistaa oman harjoittelutuokiosi TalviTarinasta. Varaa oma harjoitteluaikasi Nexgolfista omilla tunnuksillasi.

 

Yhteiset pelisäännöt TalviTarinassa harjoitteleville

  • Keräämme aina harjoittelun jälkeen pallot sankoihin
  • Siivoamme aina jälkemme ja laitamme tavarat takaisin paikoilleen
  • Viimeinen lähtijä sammuttaa valot ja tarkistaa, että ulko-ovi meni lukkoon