Tarinan naisten avajaisissa mahtava tunnelma

Naisten Tarinan avajaiset järjestettiin tänä vuonna pitkästä aikaa livenä torstai-iltana, 13.4. 2023 Kuopiossa. Iso kiitos AinaGolfille, että saimme avajaisiin käyttöömme AinaGolfin upeat tilat ja Pro Janne Eskolan joukkoineen opastamaan simulaattorien käyttöä. Tunnelma tiivistyi illan mittaan, kun yli 60 Tarinan naista vieraili tapahtumassa. Tarjolla oli kuohuvaa ja pientä makeaa. Iloinen puheen sorina siivitti simulaattoreiden testausta. ”Bunkkeri se näköjään vetää puoleensa täälläkin” kuului remakan naurun kera. Väliin mahtui myös VAU-huudahduksia, etenkin silloin, kun illan lähimmäs lippua kisan voittajat Päivi Tirkkonen ja Nina Vartiainen olivat mailan varressa.

 

 

 

Naistoimikunnan kesän tapahtumaesite oli jaossa ja sitä käytiinkin tiiviisti läpi kahden keskisissä keskusteluissa naistoimikuntalaisten kanssa. Osalla Green Cardin suorittamisesta oli saattanut vierähtää tovi ja mietitytti, että kehtaako sitä enää kentälle tulla. No kyllä kehtaa! Sitä varten on tulevanakin kesänä naisten peli-illat ja naisten harkat, johon kaikki naiset ovat lämpimästi tervetulleita, olipa kyseessä konkari pelaaja tai vasta-alkaja. Myös 11.6. Naisten Sunnuntai tapahtumaan kannustettiin osallistumaan niitäkin, jotka eivät ole koskaan välittäneet kisailusta. Päivän ideana on, että mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä ja  vietetään mukava ja rento pelipäivä yhdessä.

 

 

Naistoimikunnan lisäksi avajaisissa oli mukana myös Tarinan toimiston Ville Toivanen ja Mikko Kauniskangas. Heidän kanssaan oli mahdollisuus jutella jäsenasioista ja vaikkapa pohtia eri pelipakettien hyötyjä ja sopivuutta suhteessa omaan elämäntilanteeseen. Seppo Kiiskin oli puolestaan paikalla Tarinan johtoryhmästä. Hän halusi kuulla Tarinan naisilta ideoita yhteisöllisyyden kehittämiseen ja yhteiseen tekemiseen niin, että saataisiin myös miehiä aktivoitumaan mukaan toimintaan. Tosin Seppo arveli heti sisään astuessaan ja skumppalasit nähtyään, että hän on vihdoin päässyt jyvälle Tarinan naisten aktiivisuuden salaisuudesta😊 Lisäksi yllätysvieraiksi saimme avajaisiin mukaan myös Tarinan toimitusjohtajan Osmo Ruuskan ja johtoryhmän puheenjohtajan Jouni Purasen.  Jounin sanoin,  ilon kautta kohti kesää ja tulevaa golf-kautta!

 

 

Kiitos paljon osallistumisesta ja aktiivisuudestanne Tarinan naiset!

Kiitos AinaGolf: Teemu Kontkanen, PGA Pro Janne Eskola, Kauppatarina Pete Partanen, Anton Seppälä

Alla kesän naisten tapahtumat:

Naisten Tarina kesä 2023 juliste _ final.pptx