Uudet mobiilipalvelut jäsenille

Tarinagolfissa me haluamme jatkuvasti kehittää viestintäämme ja varmistaa, että jatkossa viesti kulkee molempiin suuntiin entistä paremmin.

Kaudella 2021 panostamme asiakasviestintään tarjoamalla kaikille jäsenille kaksi uutta mobiilipalvelua; NexGolf Premium Club ja Oma Tarina.

 

NexGolf Premium Club

Jäsenille ja osakkaille tarjotaan mobiilipalvelu, joka sisältää mm. seuraavat palvelut:

  • Ajanvaraus
  • Varausten vahvistaminen
  • Mobiilituloskortti
  • Kilpailuilmoittautumiset
  • Kaverikilpailut
  • Laajat oman pelin tilastointimahdollisuudet ja tilastojen kausikohtainen yhteenvetonäkymä

”Kilpailuissa sinun ei tarvitse enää etsiä tekstiviestien joukosta kisakoodia, vaan oman kisaryhmäsi tuloskortti löytyy suoraan omalta puhelimelta Nexgolf Premium Club -sovelluksesta, kohdasta kilpailut.”

Uutuutena kaudelle 2021 NexGolf Premium Club -sovellukseen tulevat mukaan myös kattavat viestintäpalvelut
  • Push-viestit seuralta tai yhtiöltä
  • Push-viestit lähdön muutoksista

”Etsimme pitkään tapaa, millä tärkeät viestimme tavoittavat jokaisen pelaamaan tulevan asiakkaamme varmasti jo ennen pelikierrosta – on kyse sitten kioskien aukiolosta, greenien hiekoituksesta tai vaikkapa lähtöaikojen muutoksesta pakkasaamuina.

Nexgolf Premium Club –viestit tavoittaa jokaisen Tarinan jäsenen ja osakkaan kohdennetusti niin aikaa varatessa, kuin kierrosta kuitatessa. Ei väliä, teki varauksen sitten tietokoneelta, mobiilisti tai caddiemasterilta.”

NexGolf Premium -palvelua ei enää tarvitse ostaa erikseen

NexGolf Premium -palvelun voi myös ostaa erillisenä tuotteena ja sen normaali vuosimaksu on 19,90 €. Nyt Tarinagolf tarjoaa tämän kaikille jäsenille ja osakkaille osana kokonaispalvelua.

 

Oma Tarina

Oma Tarina on uusi sovellus, joka mahdollistaa Tarinan kaikkien internet -palvelujen selaamisen yhdestä sovelluksesta. Oli kyseessä sitten KauppaTarina, KlubiTarina, OpetusTarina tai www-sivut, facebook, twitter, youtube jne. kaikki löytyvät nyt samasta paikasta.

”Kaikki eivät halua kirjautua ja käyttää Facebookkia. Jääkö silloin uutispimentoon? Ei enää! Nyt kaikki pääsevät lukemaan Tarinan kaikki viestit ja katsomaan videot, vaikka ei olisikaan itse SoMessa mukana!”

Sinun ei tarvitse erikseen kirjautua sosiaalisen median erilliseen sovellukseen, vaan pääset ilman tunnuksia lukemaan kaikki Tarinan uutiset kootusti yhdestä sovelluksesta.

 

Molemmat sovellukset ovat ladattavissa älypuhelimeen (iOS- ja Android- käyttöjärjestelmille) viimeistään kauden alkaessa.