Tarinan kauden alun toiminnot

Tarinan molemmat kentät avataan lauantaina 9.5.2020.

Ajanvaraus on avattu seuraavin suosituksin:

 1. Lähtöryhmät ovat varattavissa 4 pelaajan ryhmissä. Lähtöajat 10 minuutin välein.
 2. Ajanvarauksen yhteydessä sallitaan peliryhmän sulkeminen pelaajan omasta toiveesta.
  • Lähdön sulkemisen voi tehdä ainoastaan ajanvarauksen kautta puh. 020 187 8700 tai ajanvaraus@tarinagolf.fi
 3. Jos peliryhmässä on tilaa ja sitä ei ole suljettu, voit varata ajan mihin tahansa ryhmään.
  • Suosittelemme kuitenkin, että peliryhmä koostuu pääasiassa perheenjäsenistä tai muuten koronan aikana keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista. Suositus koskee erityisesti riskiryhmään kuuluvia.
 4. Jos pelaat kausipelioikeudella, kuittaa oma lähtösi itse Nexgolfin kautta painikkeesta VAHVISTA. Mikäli pelaat greenfeellä tai greenfeepaketeilla, kuittaa lähtösi caddiemasterin kautta.
 5. Greenfee on toistaiseksi 35€/18r (juniorit / opiskelijat –50%). Ajanvarauksessa on toistaiseksi käytössä vain korttimaksu. Käteistä ei oteta vastaan.
Tarinan aukioloajat kauden alussa

Ajanvaraus 9.5. alkaen päivittäin klo 7-20

Toimisto arkisin klo 8-15.30

Klubi (vain yläkerta) päivittäin klo 8.30-18.00 (31.5. saakka)

UT väyläkioski päivittäin klo 9.30-18.00 (31.5. saakka)

VT väyläkioski la-su 9.30-17.00 (31.5. saakka)

KauppaTarina ma-to 10.00-19.00, pe-su 10.00-18.00

 

Asiakkaiden käytössä olevat WC:t

Klubin yläkerran WC:t ovat avoinna klubin aukioloaikojen mukaisesti. Väyläkioskien WC:t ovat auki koko ajan. EDIT: Väylä WC:t ovat nyt avoinna. Klubin alakerran pukutilat ovat avoinna 1.6. alkaen, klo 6-24 (pääsy kulkulätkällä).

 

Kentällä

Pallopesureita ja pieniä roskiksia ei ole asennettu kentille. Isot roskikset (Molok) ovat käytössä. Kentät avataan talvigriineille. Kenttä ei ole tasoituskelpoinen ja siirtosääntö on voimassa toistaiseksi. Bunkkeriharavia ei ole kentällä. Voit tasoittaa hiekan mailalla tai kengällä. EDIT: perjantaista 29.5. alkaen Uusi Tarina tasoituskelpoinen. Vanhalla toistaiseksi talvigriinit.

 

Autot ja lainakärryt

Golfautoja voit varata normaaliin tapaan ajanvarauksesta. Autoja on käytössä rajallinen määrä. Lainakärryjä säilytetään toistaiseksi vain KauppaTarinan vieressä. Desinfioi kärrysi ennen ja jälkeen käytön. Desinfiointiaineet löytyvät kärryjen vierestä muovilaatikosta.

 

Range

Rangella on mattokohtainen ajanvaraus, mutta se ei ole enää välttämätöntä. Voit siis mennä harjoittelemaan ilman ajanvarausta. Ajanvarauksesta kuitenkin näet, jos mattoja on varattu vaikka junioriharjoituksia tai alkeiskursseja varten. Jos haluat käydä rangella ennen kierrosta, varaa ensin rangeaika ja sitten peliaika. Teknisistä syistä rangematon varaus ei onnistu, jos olet ensin varannut kierrosajan.

Vesipisteet

Vesipisteet ovat käytössä. Huolehdithan hyvästä hygieniasta.

 

KlubiTarina

Klubiravintola ja väyläkioskit toimivat take away-periaatteella toukokuun ajan. EDIT: 1.6. alkaen KlubiTarinasta saa lounasta! Lisäksi saatavilla annoksia A la Carté -listalta. Tervetuloa syömään!

 

Pelaajan COVID-19 ohjeet
 • Pese käsiäsi saippualla aina kun voit ja käytä käsidesiä.
 • Lainakärryjä on rajallinen määrä, joten ota mukaan oma golfkärry tai kanna bägiä.
 • Ethän kättele tai halaile pelikavereita.
 • Pidä pelikavereihin vähintään 2 metrin etäisyys.
 • Tuo omat roskasi pois kentältä isoihin Molok -roska-astioihin.
 • Kentällä ei ole bunkkeriharavia. Tasoita hiekka mailan lavalla tai jalalla. Voit myös tuoda oman tilanteeseen sopivan haravan.
 • Pidä lipputanko reiässä äläkä koske siihen.
 • Reikäkupissa on este, jotta pallon saa nostettua helpommin reiästä.
 • Ethän nosta muiden palloa reiästä.

 

Lue lisää: https://golf.fi/golfliiton-tiedotus-covid-19/

 

Riskiryhmään kuuluvat Tarinassa

Suomen hallituksen 4.5.2020 päätöksen mukaan riskiryhmiin kuuluvien osalta on siirrytty ”velvoittavista” ohjeista suosituksiin.

”Yli 70-vuotiaiden suositellaan edelleen välttävän fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Valtioneuvosto korostaa riskiryhmään kuuluvien omaa harkintaa toimintaohjetta noudatettaessa” (Lähde: https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-linjasi-suunnitelmasta-koronakriisin-hallinnan-hybridistrategiaksi-ja-rajoitusten-vaiheittaisesta-purkamisesta)

Kansliapäällikkö Kirsi Varhiala täsmensi ohjeistusta 6.5.2020 MTV3:n aamulähetyksessä mm seuraavasti: ”Kaikilla, myös yli 70-vuotiailla on oikeus päättää omasta liikkumisestaan.” ”Sosiaalisia kontakteja pitää olla, mutta samalla pitää huolehtia siitä, että fyysiset etäisyydet ovat riittävän pitkät, että virustartuntoja ei synny” ”Ulkona liikkumiset, kävelylenkit ja tämän tyyppiset ovat jopa toivottavia.”

 

Vapaaehtoistoiminta Tarinassa

Tarinagolfissa noudatetaan Suomen hallituksen päätöksiä ja suosituksia ml. riskiryhmiin kuuluvien omaa harkintaa toimintaohjeita noudatettaessa.

Jokaisella on oikeus itse päättää millä tavalla on mukana Tarinagolfin toiminnassa, niin asiakkaana, kuin vapaehtoistoiminnassa.

Korostamme, että kaikkien suositellaan edelleen välttävän fyysisiä kontakteja kaikissa tilanteissa mahdollisuuksien mukaan.

 

Tarinagolf Oy ja ry seuraa tilanteen kehittymistä ja ohjeita päivitetään tilanteen mukaan.

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.