Hyvä startti golftarinaan

Saga Iinatti ja Kirsi VartiainenMeitä molempia houkuteltiin golfin pariin useiden vuosien ajan, ja lopulta toukokuussa 2021 aika oli viimein kypsä. Toisiamme innostaen ilmoittauduimme mukaan alkeiskurssille. Opettelimme perustaitoja kahden päivän mittaisella alkeiskurssilla, jossa saimme tietoa lajista sekä käytännön harjoitusta.

 

Alkeiskurssilla valettiin uskoa, että lajin voi oppia ja kentälle uskaltaa lähteä pelaamaan myös tällainen aloittelijakin. Tartuimme rohkeasti haasteeseen, ja pelasimmekin useita yhdeksän väylän kierroksia Vanhassa Tarinassa range-harjoittelun lisäksi. TarinaGolf tarjoaa myös kauden aikana alkeiskurssin suorittaneille mahdollisuuden maksuttomiin starttiharkkoihin, joilta voi hakea vauhtia kentälle siirtymiseen. 

 

Golfin yhteisöllisyys yllätti meidät molemmat positiivisesti. TarinaGolfiin saapuessa ihmiset tervehtivät hymyillen ja kentällä aloittelijat saavat lohduttavaa kannustusta hetkittäin epätoivoisilta tuntuvien lyöntien jälkeen. Myös erilaisia tapahtumia on paljon, ja näiden kautta pääsee tutustumaan omaan golfyhteisöönsä entistä paremmin. 

 

Tasoitus ei vielä ensimmäisenä kesänä pudonnut merkittävästi, mutta golf on paljon muutakin. Uusi harrastus toi hengähdyshetkiä kiireisen arjen keskelle, tarjoten omaa aikaa hyvässä seurassa ja raittiissa ilmassa. Golf on hyvä laji erityisesti istumatyöläisille, sillä pelatessa saa huomaamatta kokoon myös päivän askelmäärätavoitteen. 

 

Golfbägit on viety jo tovi sitten talvisäilöön, mutta suuntaamme katseet jo innolla ensi kauteen! 

 

Saga Iinatti & Kirsi Vartiainen