Vuoden 2021 Tarinalainen

Jukka Koivisto on vuoden 2021 tarinalainenVuoden Tarinalaiseksi 2021 on valittu Jukka Koivisto, eli tutummin ”Jugi”. Jukka on pitkän linjan tarinalainen, joka jo juniorivuosinaan edusti Tarinagolfin värejä kilpakentillä, vieläpä hyvällä menestyksellä. Jo silloin hänet tunnettiin positiivisesta asenteestaan, työmoraalistaan, sekä esimerkillisyydestään. Jukka on nuoresta pitäen toiminut loistavana esikuvana muille jäsenille.

Tänä päivänä Jukka tekee kesät ahkerasti töitä Tarinassa ja mahdollisuuksien mukaan reissaa talvet ulkomailla, muun muassa hänen toisessa kotimaassaan, Guatemalassa. Aina hän palaa kuitenkin kesäkotiinsa, eli Tarinagolfiin. Virallisesti Jukka asuu kesät Kuopiossa, mutta todellisuudessa koti löytyy Siilinjärven viheriöiltä.

Jukka tekee töitä Tarinagolfin yrittäjille, OpetusTarinalle sekä KauppaTarinalle. Lähes aina hänet löytää joko KauppaTarinan tiskin takaa, kentältä auttamasta uusia tarinalaisia tämän hienon lajin saloihin, tai valmentamasta junioreita kohti heidän tavoitteitaan ja unelmiaan. Jukan positiivinen asenne näkyy ja kuuluu kauas.

”Jukka on reiluin ja joustavin työntekijä sekä ystävä ikinä. Positiivisella elämänasenteellaan hän saa ihmiset ympärillään viihtymään”, kommentoi Tarinan kauppias ja Jukan työnantaja Pete Partanen.

Jukasta valittiin Vuoden Tarinalainen, koska hän on jo vuosia tehnyt pyyteetöntä työtä Tarinagolfin yhteisön eteen. Tarinagolfin johto halusi muistaa Jukkaa erinomaisesta työstään Tarinan edustajana ja yhteisön jäsenenä.

”Olen tuntenut Jukan jo juniorivuosilta, kun hän edusti Tarinaa SM-tasolla. Jukan empaattisuus ja palveluhalukkuus näkyivät jo silloin. Jukka on aina valmis tekemään kaikkensa Tarinan ja asiakkaiden eteen”, kiteytti Tarinagolfin toimitusjohtaja Osmo Ruuska.

”Haluamme kiittää Jukkaa hänen panoksestaan yhteisöllemme ja onnitella vuoden 2021 Tarinalaista”, toteavat valinnan tehneet Tarinagolf ry:n ja Tarinagolf Oy:n puheenjohtajat Jouni Puranen ja Hannu Palsola.

 

Saga Iinatti

Päätoimittaja, Tarinagolffari