K-Supermarket Herkkupata Open 2019 – miljonäärejäkö kentällä?

Golfiin kuuluu vääjäämättömänä höysteenä hyvä tuuri. Lauantaina 24.8. pelatussa vuotuisessa Herkkupata Openissa väreili historiallisen onnenpotkun ilmapiiri. Suorastaan käsittämättömän yhteensattuman seurauksena kilpailuaamuna selvisi, että edellisenä iltana arvotun Eurojackpotin 92 miljoonan euron voitto oli osunut juuri Herkkupadassa myydylle kupongille. Takana oli 50 hengen porukka. Kilpailun alkuinfossa oli aistittavissa uudenlaista kutinaa – sattuukohan pelikaveriksi joku miljonääri?

Olipa takaraivossa tarkempaa tietoa onnenpotkusta tai ei, kaikki saivat yhteislähdössä pallot matkaan. Pilvinen ja tuulinen sää säilyi ilman vetisiä lisukkeita ja kenttä kierrettiin yhteislähtökisaksi kokonaisuudessaan ripeästi. Osassa ryhmistä juttu luisti siihen malliin, että pelaaminen näytti vai oheistoiminnolta. Kilpailun kärki teki hyviä tuloksia, jotka löytyvät tulospalvelusta.

Palkintopöytä on katettu

 

Grillin antimet ja vaihtelevammallakin pelituloksella voitonmahdollisuudet tarjoava arvontapalkintosarja pitivät mielen virkeänä ja jännityksen yllä loppuun saakka. Kisan tuotto ja lähipelirastin tienestit toivot Tarinan junioritoimintaan 2905 euron kaivatun panoksen. Kauppias Jyrki Huttuselle päivä oli poikkeuksellinen ja mailan sijasta käteen vaihtui kännykkä ja päivä meni lehdistön ym. puheluihin vastatessa.  Hyvää fiilistä miehellä riitti kiireisestä päivästä huolimatta palkintojenjakoa hoidellessa.

Kilpailuissa on aina talkootyötä takana. Nyt väylällä 16 ahkeroi koko päivän Mika Tykkyläinen heilutellen valkoista ja punaista lippua forecaddienä. Nähdäkseen paremmin pallojen kaaret, oli Mika valinnut vahtipaikakseen väylän keskustan mäen päällä. Niinpä muutamia kertoja talkoolainen oli tulla niitatuksi kilpailijan avauksella. Valppaalle miehelle ei kuitenkaan vahinkoja sattunut. Poikkeuksellisesti samalle lyöjälle sattui tahoton Mikan läheltä piti niittaus kaksi kertaa. Ensin lyötäessä 16. tiiltä ja toisen kerran lyötäessä 18. tiiltä. Tästä taiteellisesta suorituksesta Niko Viklund sai Kuopion kaupunginteatterin palkinnon. Tuskin tuollainen toistuu koskaan. Mutta Eurojackpotin päävoitto uudelleen Siilinjärvelle? Siihen luottavia tulee riittämään – Herkkupadassa on odotettavissa kuhinaa.

Golfkärryjen kokoontuminen – pelaajat kisan jälkeen murkinalla.
Grilliateria maistuu ja pilvetkin kaikkoavat
Upea palkintosumma taas junnujen hyväksi!

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.