Kevätkokoukset siirretään syksyyn

Tarinagolf Oy:n hallitus ja Tarinagolf ry:n johtokunta päättivät, että koronavirustilanteen takia kevätyhtiökokous sekä seuran kevätkokous siirretään pidettäväksi syyskokousten yhteydessä marras- tai joulukuussa 2020. Yhtiön hallitus ja seuran johtokunta pitivät kokouksen siirtämistä kokoontumisrajoitusten ja niihin liittyvien terveysriskien lisäksi perusteltuna sen vuoksi, että kokoukset olisivat vaatineet erityisjärjestelyjä ja aiheuttaneet jossakin määrin lisäkustannuksia. Yhtiön ja ry:n tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus julkaistaan kuitenkin kotisivuilla välittömästi. Tarkempia tietoja asiasta antaa hallituksen puheenjohtaja Hannu Palsola ja seuran puheenjohtaja Tiina Eskel-Mustonen.

Tarinagolf Oy:n hallitus kiittää osakkeenomistajia ja Tarinagolfin jäseniä kevään pelioikeusvastikkeen keräämistalkoiden varsin hyvästä onnistumisesta. Kokonaisvastikekertymä oli noin 750 000 euroa, joka on 84% tavoitteellisesta kokonaiskertymästä. Kentät saatiin siten avattua, mutta valitettavasti talvi ja kylmä kevät koettelivat kenttiä ankarastikin, kuten ollaan havaittu. Kevättalven varsin hyvät kasvuunlähtöodotukset eivät siis kenttien osalta toteutuneet. Säiden lämmettyä päästään pelaamisen suhteen normaalitoimiin lähiaikoina. Lämmin sää lupaa kentälle hyvää, sillä itäminen on käynnistynyt erittäin hyvin.

Koronavirusrajoitusten vaikutus kauden liiketoimintaan on merkittävä, joten tilikaudesta tulee taloudellisesti haastava. Kokoontumisrajoitusten muuttuessa kesäkuun alusta lähtien, on yhteislähtökilpailujen järjestäminen poikkeusjärjestelyin jälleen mahdollista.

KlubiTarinan liiketoiminta on käynnistynyt näissä oloissa yskähdellen. Tuotteet ja palvelu ovat kuitenkin saaneet erinomaista palautetta. Kesäkuun alusta päästäneen klubin osalta kunnolla liikkeelle, joten ei muuta kuin tervetuloa viihtymään ja nauttimaan klubin palveluista. Myös muut Tarinan oheispalvelut pelaavat rajoitusten sallimissa puitteissa.

 

Tarina jatkukoon!

Tiine Eskel-Mustonen

puheenjohtaja, Tarinagolf ry.

Hannu Palsola

puheenjohtaja, Tarinagolf Oy

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.