Kime4Kids palkittiin vuoden golftapahtumana ja Tero Peltola vuoden Paragolfarina

Tarinagolf oli menestyksekkäästi mukana, kun Suomen Golfliitto palkitsi lauantaina 14.tammikuuta pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa kaikkiaan parikymmentä ansioitunutta ja menestyksekästä toimijaa lajin parista menneeltä vuodelta. Kime4Kids palkittiin vuoden golftapahtumana ja Tero Peltola sekä Vuoden Paragolfarina, että Paragolfrankingin cross -sarjan voittajana.
VUODEN GOLFTAPAHTUMA
Kime4Kids

Kime4Kids on Tarinagolfissa vuodesta 2010 lähtien 11 kertaa järjestetty legendaarisen jääkiekkoilijan Kimmo Timosen käynnistämä hyväntekeväisyystapahtuma, jolla on kerätty yhteensä peräti 698 650 euroa.

Kime4Kids-yhdistyksen tarkoituksena on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti Kuopion seudun lasten ja nuorten terveyttä ja urheiluharrastustoimintaa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi Kime4Kids järjestää urheilutapahtumia, leirejä, retkiä ja juhlia hyväntekeväisyystoimintana. Kansainvälisestikin tunnettu tapahtuma kerää vuosittain

Tarinagolfin molemmat kentät täyteen Kime4Kidsin ystäviä: julkisuuden henkilöitä ja yrityksiä kilpailemaan hyvän asian puolesta. Vuonna 2022 lahjoituskohteena oli Kuopion Yliopistollisen sairaalan lasten- ja nuortenpsykiatria, jolle tapahtuma keräsi ennätykselliset 121 000 €.

PARAGOLF-RANKING

Gross: Tero Peltola, Tarinagolf
Nett: Hannu Eronen, Keimola Golf
Stableford: Jan-Mikael Holm, Porin Golfkerho

VUODEN PARAGOLFARI

Tero Peltola, Tarinagolf

Respecta Tourin Gross-rankingvoiton lisäksi Tero Peltola on lyöntipelin suomenmestari. Hän edusti paragolfin EM-joukkueessa Suomen sijoittuessa 11:ksi. Lisäksi hänet kutsuttiin pelaamaan EDGA:n RSM Play Off -finaaleihin Englantiin kolmen muun suomalaispelaajan kanssa. Kotiseuransa Tarina Golfin kapteenin roolissa Tero tuo paragolfia näkyväksi ja ulkomailla kilpaillessaan hän tuo Suomea ylpeästi esille.

Tarinagolf onnittelee palkittuja!

Lue lisää golfliiton tiedotteesta