Tule tekemään kanssamme entistä parempaa Tarinaa

Ostamalla osakkeen Tarinan osakeannista, pääset konkreettisesti vaikuttamaan Tarinan tulevaisuuteen. Etukäteen korvamerkityt tuotot investoidaan suoraan Tarinagolfin kenttien ja palvelujen kehittämiseen.

Osakeannista saatavilla varoilla olemme päättäneet uudistaa kenttien eri osia, harjoitusalueita sekä muita pelaamiseen ja pelaajien hyvinvointiin vaikuttavia alueita. Osakeannin tuotto on merkittävä osa uudistamis- ja kunnostusbudjettiamme.

Kenttien osalta korjauskohteista tärkein on Vanhan Tarinan väylä 16, ja erityisesti sen rinteessä sijaitseva greeni, joka on alkanut valua alaspäin. Valumisen seurauksena greeni vähitellen kallistuu, joka johtaa lopulta siihen, että pallot eivät enää pysy greenillä. Sen sijaan harjoitusalueella tärkeimmät kehityskohteet ovat nurmilyöntialue ja lyöntikatos.

Ahtaaksi käyneen parkkialueen laajennuksen lisäksi kohdistamme panostuksemme yleisilmeeseen ja pienempiin yksityiskohtiin, jotka vaikuttavat merkittävästi suureen kuvaan. Kulkuväylien sekä ranta-alueiden kehittäminen ja kunnostaminen tekevät Tarinasta entistäkin mielekkäämmän ympäristön golfata. Kehitämme näitä pieniä yksityiskohtia siksi, että Tarinan tarjoama kokonaispaketti olisi jokaiselle golfarille mahdollisimman laadukas.

Kun ostat osakkeen Tarinan osakeannista pääset osakkeenomistajana osaksi meidän upeaa kasvuTarinaamme ja saat käyttöösi osakkaan uudistetut huippuedut.

Tehdään yhdessä entistäkin parempi Tarina.