Tarina yhteistyöhön AINAgolfin kanssa

Joulukuussa Kuopion Bellanrannan läheisyyteen avattu AINAGolf-simulaattorikeskus ja Tarinagolf ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä yksi keskuksen kolmesta Trackman-simulaattorista on brändätty Tarinagolfille, ja Tarina näkyy AINAGolfin seinä- sekä digitaalisilla pinnoilla. Yhteistyön johdosta Tarinan junioreiden ja edustuspelaajien talviharjoittelumahdollisuudet Kuopiossa ovat parantuneet merkittävästi, ja tätä mahdollisuutta ovat alkaneet hyödyntää muun muassa viime kaudella junioreiden joukkueiden SM-kultaa napannut Tarinan junnutiimi.

“AINAGolfista on jo nyt ollut hyötyä pelikauteen valmistautumisessa, kun pääsee näkemään, miten pallo lähtee ja mistä suunnasta maila tulee. Trackmanilla treenatessa harjoittelu monipuolistuu merkittävästi, kun laitteisto tarjoaa niin kattavasti dataa muun muassa mailan ja pallon radoista ja liikkeistä. Harjoittelun lisäksi antoisaa ja mukavaa on toki sekin, että pääsee pelaamaan huippuolosuhteissa kenttiä ympäri maailman”, hehkuttaa Tarinan juniori ja junnumaajoukkueen pelaaja June Weckman.

Tarinan junnut treenaamassa AINAgolfissa

Tarinan opetustoiminnasta vastaava ja yksi AINAGolfin perustajista, PGA Pro Janne Eskola on innoissaan Tarinan ja AINAGolfin yhteistyöstä.

“Paljon tämä paikka on ottanut työtä ja investointeja. Mutta tästä tuli ihan pirun hieno. Lounge ja kolme harrastehuonetta. Todellakin sellainen missä itse viihdyn. 5/5.

Valaistus kohdallaan, kompakti, moderni ja viihtyisä. Tämä pitää nähdä ja kokea!

Jo tähän mennessä saatu palaute on ollut sykähdyttävän positiivista. Kiitos siitä! Pelaajat on kiitelleet pelaamisen lisäksi myös aukioloaikoja ja sijaintia.

Tällä on ihan huikee lisäarvo golfin nykyisille ja tuleville harrastajille Kuopion seudulla. Tulkaa nyt ihmeessä tutustumaan ja pelaamaan, niin näette golfin tulevaisuuden talvikaudella. Tämä on ihan huippu, WORD!”

AINAGolf Kuopiossa saa myös mailojen fittauspalvelua, sillä KauppaTarinan Pete Partasella on keskuksessa oma pisteensä.

AINAGolf Kuopio palvelee osoitteessa Saaristokatu 5. Keskus on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Ajanvaraus ja lisätiedot: kuopio.ainagolf.fi

Lisätiedot:

Janne Eskola

Puh: 050 599 1992