Naisten kausi swingattu käyntiin eilen kylpylähotelli Rauhalahdessa

Aurinkoisena torstai-iltana kokoontui satakunta Tarinan naista kylpylähotelli Rauhalahden auditorioon naisten kauden avajaisiin. Paikalla oli naisia todella iso joukko, kiitos kaikille mukana olleille – olipa melkoisen mukava avata kausi tuttujen, ja uusienkin, golfnaisten kanssa.

Illan isäntä, eli kylpylähotelli Rauhalahti ja hotellin johtaja Maarit Paunonen kertoi meille mitä heillä on tarjota golfareille, mm. golfmajoituspaketteja ja kuinka he olivat tulleet sekä valtakunnallisesti että maailmallakin rankatuksi yhdeksi hienoimmista saunakokemuksista Suomessa (heidän Jätkänkämpän savusaunansa).

Ohjelmassa oli pieni sääntöuudistustietoisku kilpailu- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtajan Jouni Purasen toimesta. Ihmeteltiin mm. että bunkkerista voi nykyään tulla pois parilla rankulla!
Sääntöihin kannattaa tutustua etukäteen jo ennen kauden alkua, niin kentällä voi sitten keskittyä vain olennaiseen 🙂
Lisää säännöistä Golfliiton sivuilta, kohdasta Pelaajalle => säännöt.
Golfliiton Youtube-kanavalta voit katsella sääntömuutoksia myös videomuodossa. Lisäksi sääntömuutoksia kuvitettuna voi tarkastalla sääntöopasta kustantavan Expert Golfin sivuilla.

Paikalla oli myös Niiralan Apteekki sekä Lierac-kosmetiikkasarjan edustajat kertomassa omista tuotteistaan pienen pop up -shoppinsa kanssa. Ostoetujen ja hienon tuotevalikoiman lisäksi arvottiin kaksi tuotepalkintoa, hyvä ja hiton hyvä -paketti!

Ravintola Luckyn Kimberly kertoi kesän suunnittelmistaan ja uusista tuulista. Hänellä oli huikean hieno idea myös eräänlaisesta naisten superviikonlopusta. Pelattaisiin, oltaisiin yhdessä, syötäisiin ja juotaisiin hyvin, risteiltäisiin, nukuttaisiin hotellin lakanoissa ja tietysti kisattaisiin itä-Suomen golfkuningattaruudesta. Upea idea – jospa saamme tästä pysyvän, naisia yhteenkokoavan vuosittaisen tapahtuman lähiseutujen golfyhteisöjen kanssa.

JEGolf Academyn Pro Janne kertoi, että hallit ovat nyt täynnä innokkaita golfharjoittelijoita ja taitojensa hiojia. Range alkaa olla sula (kunhan takatalven lumet sieltä sulavat) ja pian siis päästään lyömään jo ihan uloskin ja eipä aikaakaan kun jo kentätkin aukeavat. Janne kertoi myös, että naisten harkat ja erilaiset klinikat jatkuvat viime vuosien tapaan ja vinkkinä hän kertoikin, että jos kokee, ettei halua mennä pron oppiin ihan yksikseen, voi kerätä kivan pienen porukan ja ottaa Jannelta tunnin myös tuolla porukalla (esim. 2-5 hlöä) – näin kustannuksetkin ovat huomattavasti pienemmät. ”Hymy huulilla lyöt rennommin (eli pidemmälle ja tarkemmin)”, muistutteli Janne vielä viimeiseksi sanoikseen.

Lisäksi puheenjohtaja Tiina kertoi Golfliiton lanseeraamista, naisten pelaamista aktivoivista kampanjoista, Pelaa 100 ja Kierrä 20. Tarkemmin voit lukea aiheista linkkien takaa ja caddiemasterin toimiston ilmoitustaululta sekä aina voit kysyä lisää myös ladykapteeni Sarilta tai keneltä vain naistoimikuntalaiselta. Ideana on siis aktivoida naisia pelaamaan enemmän ja ennen kaikkea kiertämään tasoituskierroksia vuodenvaihteessa tapahtuvaa tasoitusuudistusta silmällä pitäen.

KauppaTarinan Pete lähetti meillä Ruotsista työmatkaltaan videotervehdyksen, joka jäi ikävästi kuulematta teknisten ongelmien takia. Peten videotervehdyksen voit katsoa tästä.

Kiitos naiset ja yhteistyökumppanit ja luennoitsijat – te teitte tästä avajaisista tapahtuman, jota me naistoimikuntana halusimme teille tarjota! Nähdään viimeistään naisten Lucky Sunday’na 🙂

tarinan naiset

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.