Naisten Lucky Sunday with Daily Sports 16.6.2019

Naisten sunnuntain upeat naiset

Naisten Lucky Sunday with Daily Sports 16.6.2019

Nimensä mukaisesti naisten perinteinen kisa oli jälleen säänhaltijoiden suosiossa – upea auringonpaiste siivitti 75 naista sunnuntaipäivän viettoon hyväkuntoisella Uudella Tarinalla. Palloa kuljetettiin reikään paitsi onnella myös taidolla. Väylillä kaikui nauru ja onnistumiset palkittiin asianmukaisilla kannustuksilla. Väyläkioskeilla nautittiin herkullista välipalaa naistoimikunnan tarjoamana, ja kierroksen jälkeen Ravintola Lucky tarjosi maittavan lounaan ja ihanaa jälkiruokaa – mansikoita kermavaahdolla ja kylkeen kuplivaa.

Kunkin sarjan kärkikolmikko palkittiin Daily Sportsin lahjakorteilla, ja sarjoissa nähtiin erittäin hyviä tuloksia. Erikoiskisan palkinto irtosi sekin hienolla tuloksella – väylällä 8 greenin ulkopuolelta päästiin 8 sentin päähän reiästä. Tästä hyvästä kotiin lähti mukaan Puustjärven lahjoittama Seiko-kello. Arpaonni suosi monia, ja eräskin onnekas totesi palkinnon kuuluttamisen jälkeen ääneen toivoneensa kyseistä palkintoa itselleen. Lucky you – onni osui kohdalle!

Kilpailun johtaja Jouni Puranen palkitsi pelaajia paitsi taiteellisista suorituksista myös sinnikkyydestä. Oli jälleen upeaa huomata, kuinka golf on oikeasti kaiken ikäisten peli. Annikkia ja Katariinaa erottaa iässä useampi vuosikymmen, mutta peli on silti yhteinen.

Kisapäivän kunniaksi KauppaTarinan Pete ilahdutti kisaajia hyvillä alennuksilla, ja oli saanut paikalle myös Oakleyn edustajan tyylikkäine laseineen. Myös Niiralan Apteekin myyntipisteellä kävi kuhina ja aurinkotuotteet löysivät tiensä kasseihin ja bageihin.

Kiitos kaikille osallistujille! Teitte sunnuntaista hienon naisten pelipäivän, josta riittää muisteltavaa taas hetkiseksi. Kiitos myös pääyhteistyökumppaneille Daily Sportsille ja Ravintola Luckylle sekä kaikille muille kisapäivää tukeneille.

Tavataan näissä merkeissä taas ensi kesänä!

Kilpailun tulokset.

Naistoimikunta

 

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.