Syyskokouksessa valitaan mm. seuralle uusi puheenjohtaja

Haluaisitko olla mukana tekemässä seuratyötä, suunnittelemassa toimintaa jäsenille ja itsellesikin?

Syyskokoukset lähestyvät ja seuran syyskokouksessa päätettäviä asioita ovat mm. henkilövalinnat johtokunnasta erovuorossa olevien jäsenten tilalle.

 • Tänä vuonna erovuorossa johtokunnasta ovat:
  • puheenjohtaja
  • mieskapteeni
  • nuoriso- ja valmennustoiminnan vetäjä
  • opiskelijatoiminnan vetäjä
  • kilpailu- ja tasoitustoiminnan vetäjä

Kaikki edellä ilmoitetut johtokuntapaikat ovat avoinna ja niihin voi ilmoittautua ehdolle jo etukäteen. Sääntöjen mukaan luonnollisesti myös paikan päällä voidaan ehdottaa jäseniä ehdolle johtokuntaan.

Yhtesömme organisaatioiden kevät ja syyskokoukset pidetään Original Sokos Hotel Puijonsarvessa 14.12.2020 klo 17 alkaen.

Kokousmateriaalit löydät täältä.


Avoin ehdokkuus – avoin äänestys

Miltä näyttää vuoden 2021 johtokunta:

Johtokunnassa jatkavat edelleen:

 • Oili Mönkkönen jatkaa johtokunnassa. Hänen vastuualueenaan on ollut naistoiminta.
 • Sari Hoffren jatkaa ladykapteenina.
 • Seppo Kantosalo jatkaa myös johtokunnassa, vastuualueenaan senioritoiminta.
 • Heikki Savolainen jatkaa johtokunnassa, vastuualueenaan perhetoiminta.
Seuraavat johtokunnan jäsenen paikat ovat avoinna seuraavassa syyskokouksessa:
 • puheenjohtaja kaksivuotiskaudeksi
 • mieskapteeni kaksivuotiskaudeksi
 • kolme johtokunnan jäsentä, joista kaksi valitaan kolmivuotiskausiksi ja yksi kaksivuotiskaudeksi (kesken toimikauden pois jääneen tilalle).

Kiinnostuksensa tehtäviin ovat tähän mennessä ilmaisseet:

(esittelyt on koottu ehdokkaiden toimittamien tietojen pohjalta)


Moi kaikille!

Olen Mikko Kauniskangas, 26-vuotias opiskeleva, sekä Tarinaa edustava ammattigolffari.

Yliopisto-opinnot suoritin Yhdysvalloissa kansainvälinen bisnes pääaineenani, ja tällä hetkellä opiskelen liikunnanohjaajaksi huippu-urheilijoille tarkoitetussa etäohjelmassa Suomen Urheiluopistossa.

Golfia olen pelannut 9-vuotiaasta asti ja Tarinagolfin logoa olen ylpeänä kantanut kilpakentillä Suomessa, ympäri Eurooppaa, sekä rapakon toisella puolen Yhdysvalloista jo vuodesta 2009.

Haen johtokuntaan ja nuoriso- ja valmennustoiminnan vetäjäksi, koska haluan tuoda Tarinan jo erinomaiseen junioritoimintaan oman lisäni vuosien varrella kerääntyneen kokemuksen kautta.

Olen toiminut lukuisien kotimaisten sekä kansainvälisten juniori/nuoriso-organisaatioiden alla, sekä läheisyydessä viimeisen 11 vuoden ajan, ja uskon että olen pystynyt yhdistämään menestyneiden organisaatioiden yhdistäviä tekijöitä. Omaan kilpailukokemuksen pohjalta pystyn myös peilaamaan junioritoiminnan tärkeimpiä kehityksen kohteita.

Haluan olla kehittämässä Tarinan junioritoimintaa yhä paremmaksi, sekä houkutella meille lisää lahjakkaita golfarin alkuja.

Terveisin,

Mikko

 


Tiina Tarinagolfin johtoryhmään

Minä olen Kuirin Tiina, 36-vuotias pitkän linjan yhdistystoiminnan edistäjä.

Kokemusta on kertynyt niin hallituksesta kuin erilaisista projekteista Nuorkauppakamarin, Rotary Huomenklubin ja BNI Timantin kautta. Työssäni toimin Sollertiksen varatoimitusjohtajana, ja työkseni autan yrityksiä parantamaan verkossa tapahtuvaa markkinointia mm. somekanavien ja verkkosivujen avulla.

Vapaalla vietän aikaa perheeni kanssa tai matkustelen ympäri Suomea. Matkustelun lisäksi minua puraisi kesän lopussa golfkärpänen! Suoritin Green Cardin elokuussa ja olenkin käynyt sen jälkeen aktiivisesti harjoittelemassa Tarinassa. Olen siis vielä noviisi ja tarkastelen golf-maailmaa tuoreella näkemyksellä, joten uusia ideoita golf-toiminnan kehittämiseen riittää.

Valitse minut johtokuntaan! Minun kauttani asiat edistyvät!

 


Hei golffarit.

Olen Jaakko ”Jaska” Turtiainen, 45-vuotias uusperheellinen ja onnellinen villakoiran omistaja.

Golfiin tutustuin jo nyt edesmenneen hyvän ystäväni kanssa ja olin kerrasta myyty. Aktiivisesti olen pelannut jo 15 vuotta. Minua motivoi golfissa pelin haasteellisuus, sosiaalisuus ja luonnossa liikkuminen. Mielekkäänä koen myös golf-matkat, uudet kokemukset ja henkeäsalpaavan luonnon, unohtamatta yhteistä aikaa puolison kanssa.

Tarinan seuratoiminnassa olen mukana golfkerhon toisena vetäjänä. Muutoin vapaa-ajalla, jos en ole golfkentällä, ulkoilen koiran kanssa tai harrastan muuta kuntoliikuntaa, puuhastelen omakotitalossa ja välillä lataan akkuja hyvien elokuvien parissa. Päivätyössäni toimin Niuvanniemen sairaalassa hoitajana, työnohjaajana ja pääluottamusmiehenä.

Miksi haen kapteeniksi? Haluaisin kehittää edelleen Tarinan toimintaa, yhteisöllisyyttä ja me-henkeä. Uskon, että kapteenina voisin hyödyntää vahvaa vuorovaikutusosaamistani ja edistää jäsenistön ja johtokunnan välistä aktiivista viestintää. Minulla on vahva yhdistystoimintaosaaminen ja -kokemus, jota nyt tarjoan jäsenistön käyttöön kapteenin pestin myötä.

Kentällä tavataan!

Jaakko

 


Moi!

Olen Jouni Puranen, 63 v. tarinalainen aktiivigolfari.

Pelaamisen lisäksi olen toiminut seuramme kilpailu- ja tasoitustoimikunnassa muutaman vuoden, viimeiseksi toimikunnan puheenjohtajana. Työelämässä toimin aikanaan yleisopetuksen rehtorina vajaat 30 vuotta. Nyt olen eläkkeellä.
Olen lupautunut ehdolle seuramme puheenjohtajaksi seuraavalle kahden vuoden toimikaudelle. Aikaa minulla tehtävien hoitamiseen on riittämään, koska kesäisin en ole sitoutunut muuhun kuin golfin harrastamiseen. Talvikuukausina marras – tammikuussa olen lomaillut Espanjassa golfia pelaten ja tarkoitus on tehdä niin jatkossakin, mikäli pandemiatilanne niin sallii. Tämä ei kuitenkaan estä toimimista hallinnollisissa tehtävissä aktiivisesti. Meneillään olevan pandemian aikana olemme oppineet pitämään kokouksia netin välityksellä.
Tule syyskokoukseen paikalle päälle valitsemaan minut tulevaksi seuran puheenjohtajaksi.

 


Moi,

Olen Tero Peltola, golfaava 45-vuotias leipuri.

Golfia olen pelannut sekä oikealta että vasemmalta puolelta. Golfkärpänen puraisi menetettyäni toisen jalkani onnettomuudessa ja pohtiessani mahdollista lajivalintaa. Ja kunnolla puraisikin; olen pelannut golfia viitisentoista vuotta liikuntavammaisten maajoukkueessa ja voittanut seitsemän Suomen mestaruutta. Vammaisgolfareiden world rankingissa olen sijalla 15.

Töissä olen Vaasan leipomoilla teknisenä tuotepäällikkönä. Olen kahden pienen golfarin isä – tuskin menee kauaa kun Sampo 7v ja Touko 5v haastavat isin tosissaan.

Tarinagolfia olen edustanut vuodesta 2007. Tarina on kannustava golfyhteisö, joka toivottaa kaikenlaiset pelaajat tervetulleiksi. Tarina on antanut minulle kehittymismahdollisuuksia, ystäviä, elämyksiä ja laajan verkoston. Olisin mielelläni mukana edustamassa ja kehittämässä Tarinagolfia kapteenin ominaisuudessa. Leipätyössäni kehitän prosesseja ja pyrin toiminnan jatkuvaan parantamiseen – miltähän Tarinagolf näyttäisi tästä näkökulmasta? ?

Terveisin,
Tero

 


 

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.