Syyskokoukset sekä pikkujoulut Saanassa

Tarinagolf ry:n sekä oy:n sääntömääräiset syyskokoukset pidettiin kuluneena perjantaina Saanassa, Kuopiossa.
Seuran kokous sujui aktiivisesti keskustellen – lisäksi tehtiin henkilövalintoja erovuoroisten tilalle. Ladykapteenina jatkaa uudelle kaksivuotiskaudelle Sari Hoffren, lisäksi jatkokaudelle valittiin Seppo Kantosalo. Uutena johtokuntaan tuli valituksi Emma Musakka.

Kokouksen jälkeen jaettiin sekä AK-, nuoriso- ja valmennustoimikunnan että puheenjohtajan stipendit seuraavin perustein:

Vasemmalta Anton Roth, Leni Voutilainen, Mikko Tykkyläinen, Veikka Koistinen, Saku ja Kalle Kämäräinen sekä takana Simeon Valonen.
AK-stipendit:

AK-stipendirahasto on perustettu v. 2009. Rahaston tarkoitus on tukea kyvykkäitä Tarinagolf ry:n nuoria golfinpelaajia kerran vuodessavmyönnettävien stipendien muodossa.bStipendit myönnetään hakemusten perusteella ja tänä vuonna ne on myönnetty Golfliiton kilpailuissa eri toureja kiertäneille nuorille. Mukana on mm. ikäluokassaan terävimpään kärkeen kuuluvia nuoria.

Seuraavat henkilöt ovat harjoitelleet lajia aktiivisesti ja pitkäjänteisesti, sekä osoittaneet suurta sitoutumista myös omalla ajalla harjoitteluun. Lisäksi he ovat osoittaneet erityistä aktiivisuutta osallistumalla juniorigolfin varainkeruutapahtumiin. Lisäksi haluamme auttaa golfuralla eteenpäin pyrkiviä henkilöitä.

AK -stipendin saavat:
Anton Roth 150€
Mikko Tykkyläinen 150€
Veikka Koistinen 150€
Jiri Jyrkivaara 150€
Katariina Korhonen 150€
Simeon Valonen 150€

Nuoriso- ja valmennustoimikunnan stipendit:

Nuoriso- ja valmennustoimikunta haluaa antaa tänä vuonna myös omat stipendinsä. Stipendien saajat ovat aktiivisesti ja määrätietoisesti harjoitelleet lajia, sekä tsempanneet muita ryhmäläisiä harjoituksissa. Nämä palkittavat juniorit ovat ohjaajien mielestä myös kehittyneet kauden aikana merkittävästi.

Nuoriso- ja valmennustoimikunnan stipendin saavat:
Leni Voutilainen 50€
Sara Jokiniemi 50€
Kalle Kämäräinen 50€
Saku Kämäräinen 50€

Puheenjohtajan stipendit:

Puheenjohtajastipendin tarkoitus on tukea kyvykkäitä ja menestyneitä pelaajia kerran vuodessa myönnettävien stipendien muodossa. Puheenjohtajastipendit jaetaan tänä vuonna kokeneille pelaajillemme. He ovat sitoutuneet pitkäjänteiseen harjoitteluun ja edustaneet Tarinagolfia menestyksekkäästi sekä kotimaassa, että kansainvälisesti.

Puheenjohtajastipendin saavat:
Lauri Ruuska 325€
Tero Peltola 325€

Seuran kokouksen jälkeen pidetyssä osakeyhtiön kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja. Mika Hämäläinen valittiin Tarinagolf oy:n hallitukseen uutena jäsenenä.
Kokousten jälkeen pidettiin pienet, lämminhenkiset pikkujoulut Saanan kabinetissa syöden ja samalla trubaduurin sointuja kuunnellen.

 

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.