Vieraspelaajat erittäin tyytyväisiä Tarinan palveluihin

Kausi on mitä parhaimmillaan ja kentät hyvässä kunnossa. Näin kertoo Pelaaja Ensin vieraspelaajille suunnatun asiakastyytyväisyyskyselyn tuoreet tulokset.

Kyselyn perusteella olemme vieraspelaajien mielestä samassa sarjassa parhaiden premium-luokan autojen, investointipankkien, Louis Vuittonin tai parhaiden Tablet -tietokoneiden kanssa (NPS=59). Suositteluindeksi on 10 pistettä enemmän kuin Suomen keskiarvo ja nousua 8 pistettä edellisvuoteen verrattuna.

Tarinaan on mukava tulla ja täällä on mukava olla

Tarinan sosiaalinen ilmapiiri (88) ja palvelut (89) nousivat kaikkein korkeimmalle . Vieraspelaajien mielestä kenttä rullaa hyvin ja valvonta toimii (86).

Jos voisimme tehdä yhden tai kaksi asiaa, joiden vuoksi suosittelisit Tarinaa todennäköisemmin, mitä ne olisivat?

  • ”Savolaiset pelaajat ryhmässämme olivat todella mukavia ja leppoisia, mikä loi kierrokselle poikkeuksellisen hyvän hengen.”
  • ”Olen liikuntarajoitteinen ja sain erikoiskohtelun siten, että sain ajaa golfautolla niin lähelle greenejä kuin mahdollista. Luvan antoi valvoja, joka on teidän ainoa nainen tässä tehtävässä, kahdeksi perättäiseksi päiväksi. Toivotan hänelle sydän lämpöiset kiitokseni.”
  • ”Caddiemaster oli ruusujen arvoinen”

Kentän kunto oli Suomen keskiarvoluokkaa

Kenttiä arvioitaessa Vanhan Tarinan greenien alkukesän ongelmat nousivat esille (46). Sen sijaan Uusi Tarina arvioitiin erittäin korkealle (86) varsinkin 10-18,4 tasoituksella pelaavien joukossa.

Jos voisimme tehdä yhden tai kaksi asiaa, joiden vuoksi suosittelisit Tarinaa todennäköisemmin, mitä ne olisivat?
  • ”Kenttien hyvän pelikunnon ylläpito…ruohokentät ehjät ja hyvin leikattua.”
  • ”Kenttä oli nyt huonommassa kunnossa kuin aikaisempina vuosina. Griineillä oli ongelmia, mutta myös kenttä oli muuten kuiva ja kova (pallo kyllä pysähtyy jos tulee griinille alas, mutta menee griinin yli jos putoaa ennen griiniä).”

Miehet kaikkein tyytyväisimpiä

Ehkä yllättävintä oli se, että miehet (NPS 60) olivat hieman tyytyväisempiä, kuin naiset (NPS 55). Naiset 51-65 vuotta, olivat kaikkein tyytymättömimpiä (NPS 29), kun taas saman ikäiset miehet olivat kaikkein tyytyväisimpiä (NPS 75).

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.