Pandemiaohjeita TalviTarinan käyttäjille

Itä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen on edelleen kielletty 22.4.2021 saakka.

TalviTarinan käyttö on lisääntynyt merkittävästi kevään edetessä ja hetkittäin AVI:n ohjeellinen määrä on vaarassa ylittyä

Vaikka Tarinagolf ei tällä hetkellä järjestä virallisia yleisötilaisuuksia Tarinassa tai TalviTarinassa, kannattaa viranomaisohjeet silti ottaa vakavasti huomioon.

TalviTarinan käyttäjien kannattaa siis välttää harjoittelua sellaisina aikoina, jolloin siellä on samaan aikaan ryhmäharjoituksia menossa, jotta harjoitusalueet eivät ruuhkaudu.

Jos olet menossa Tarinaan, etenkin ruuhka-aikana mattovaraus kannattaa tehdä etukäteen Nexgolfin kautta, jolloin voit varmistaa oman harjoitusaikasi matolla.

Kehotamme kaikki TalviTarinan käyttäjiä toimimaan vastuullisesti!


”Pohjois-Savon alueellinen koordinaatioryhmä (koronanyrkki) pyytää kaikkia toimijoita kiinnittämään huomiota turvallisuusohjeiden noudattamiseen kaikissa liikuntatiloissa, jotta kohteiden sulkeminen voidaan välttää. Turvallisuusohjeisiin kuuluvat osanottajamäärän rajoittaminen siten, että turvavälejä voidaan noudattaa, kasvomaskin käyttö esim. eteisissä ja pukuhuoneissa sekä mahdollisuus hyvän käsihygienian noudattamiseen.”

Lisätietoa Pohjois-Savon koronatilanteesta.


Ryhmäharjoitusajat selviävät oheisesta viikkokalenterista, joka on koko kevään voimassa.