TalviTarina menee viranomaisten suosituksesta kiinni huomenna keskiviikkona 18.3.2020

Valtioneuvoston ja viranomaisten määräykset, ohjeet ja suositukset vaikuttavat myös Tarinagolfin toimintaan, joten joudumme sulkemaan TalviTarinan huomenna keskiviikkona 18.3.2020.

Suomen hallitus antoi eilen (16.3.2020) uusia ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen. Hallituksen päättämistä ohjeistuksista listaa luettavissa mm. täältä (linkki valtioneuvoston ohjeisiin).

Hallituksen linjaamissa toimenpiteissä koronapandemian osalta todetaan mm. seuraavaa:

”6. Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin”.

TalviTarina menee ohjeistuksen mukaisesti kiinni huomisesta keskiviikosta 18.3.2020 alkaen. Tämän jälkeen kulkulätkät eivät enää toimi. Uudelleen avaamisessa tulemme toimimaan maamme hallituksen sekä THL:n linjauksien mukaisesti.

 

Yksityistunnit ja mailafittaukset jatkuvat toistaiseksi

JE Golfin järjestämä opetus TalviTarinassa jatkuu toistaiseksi (alle 4 henkilön ryhmissä), kuten myös KauppaTarinan tilaustyönä tapahtuvat mailafittaukset. Haluamme näin tukea yrittäjiemme elinkeinoa niin kauan, kuin se on viranomaisten luvalla mahdollista.

Pahoittelemme jäsenillemme aiheutuvaa vaivaa ja harmia, mutta näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa toivomme ymmärrystä teiltä kaikilta, joita nämä päätökset koskettavat – terveys ennen kaikkea.

Varaudumme myös mahdollisiin koronaviruksen aiheuttamiin muutoksiin. Seuraamme jatkuvasti THL:n ja hallituksen tiedotteita sekä ohjeita, ja tiedotamme teille uusia ohjeita saatuamme.

 

Pelataanko kesällä?

Tulevan pelikauden alkuun on aikaa noin kaksi kuukautta. Kentänhoidon osalta valmistaudumme avaamaan kentän normaalisti toukokuussa, tai leudon talven jatkuessa jopa aiemminkin. Hiekoitukset ovat alkaneet ja sen vuoksi kenttäalueella olevat ladut ovat jo poissa käytöstä. Kauden alkuhan on jo melkein käsillä!

Samaan tapaan kuin laskettelukeskukset ovat vielä auki, uskomme, että golfia voidaan erityisjärjestelyin pelata ulkotiloissa, vaikka koronaviruksen aiheuttamat toimet olisivatkin osittain vielä voimassa. Golf on kuitenkin onneksi niitä lajeja, joissa voimme pitää riittävää turvaetäisyyttä ja siten minimoida tartuntariskiä, vaikka olemmekin yhdessä harrastamassa (ulko)liikuntaa.

Ps. Villi huhu kertoo, että kilpailu- ja tasoitustoimikunnalle on tietojemme mukaan tehty ehdotus uudesta paikallissäännöstä (Sääntö: Covid -19), jossa kaikki alle kolmen metrin putit ovat ns. ”annettuja, kunnes toisin ilmoitetaan.”

 

Terveisin

Osmo Ruuska

Toimitusjohtaja / Toiminnanjohtaja

Tarinagolf Oy / Tarinagolf ry.

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.