Tarinassa pelataan kesällä 2020 – Tarina Prime -kortin 30.4.2020 mennessä vahvistaneilla etuoikeus pelaamiseen

Tarinassa pelataan kesällä 2020 – parhaat peliajat kysyttyjä – varaudu ajoissa

Etelä-Suomessa golfkentät ovat auki. Tämänhetkisen ennusteen mukaan myös Tarinassa pelataan kesällä 2020. Kenttä avataan säiden ja kentän kuivumisen mukaan toukokuun alussa, viimeistään äitienpäiväviikonloppuna.

Korona-viruksen vaikutuksesta ainakin alkukaudesta pelaamiseen kohdistuu rajoituksia. Suomen golfliiton ohjeistuksen mukaisesti peliryhmän on koko Suomessa pienennetty toistaiseksi kahteen pelaajaan. Tämän vuoksi parhaat peliajat ovat ainakin alkukaudesta todella kysyttyjä.

Tarina Prime -kortti kannattaa hankkia huhtikuun loppuun mennessä – myös kavereille

Jotta varmistat itsellesi parhaat pelimahdollisuudet myös COVID-19 rajoitusten aikana, kannattaa hankkia 30.4.2020 mennessä Uusi Tarina Prime -kortti. Vain Prime -kortin hankkineilla on etuoikeus pelaamiseen. Ilman Prime-korttia pääset kentälle, kun siellä on vapaata.

COVID-19 rajoitusten aikana voit varata peliajan ainoastaan itsellesi. Jotta pääsisit pelaamaan haluamasi seurassa, kaverienkin kannattaa hankkia Prime-kortti.

 

Lisää erityisetuja Prime -korttilaisille
 1. 30 vrk henkilökohtainen varausetu, kun kaikille muille varausetu on 5 päivää aiemmin
 2. Tahko Golf tarjoaa edullisen kausikortin 249€, jolla pelaat läpi kesän klo 15 jälkeen. Voit ostaa Tahkon kausikortin Tahkolta, näytä Prime-bägilätkää ostaessasi. Saat lätkän Tarinan toimistosta kauden alussa.
 3. Järvi-Suomen kortti, jolla pelaat seitsemällä Itä-Suomen kentällä ensimmäisen kierroksen -50% ja lisäksi saat muita kenttäkohtaisia alennuksia
 4. 10-kortti, jolla saat 10€:n alennuksen yhteistyökentillä. Listan löydät Tarina nettisivuilta.

Kuka voi hankkia Prime -kortin?
 1. Osakas, joka pelaa oman osakkeen pelioikeudella
 2. Tarinan jäsen, joka on vuokrannut osakkeen pelioikeuden
 3. Tarinan jäsen, joka on ostanut aikuispelioikeuden (ent. vuokrapelioikeus)
 4. Tarinan opiskelijajäsen, joka on ostanut opiskelijapelioikeuden
 5. Tarinan juniorijäsen, joka on ostanut junioripelioikeuden
 6. Tarinan jäsen, joka on ostanut Starttipaketin pelioikeuden

 

Miten Prime -kortti hankitaan?

Ostamalla jonkin edellä mainituista kausipelioikeuksista ja maksamalla laskun- tai sopimalla toimiston kanssa maksuaikataulusta 30.4.2020 mennessä. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntasetelit.

Mitä tarkoittaa käytännössä ?

   • Jos esimerkiksi sinulla on osake ja olet maksanut vastikkeen, olet automaattisesti Prime -kortin haltija, eikä sinun tarvitse tehdä mitään.
   • Toukokuussa saat bägilätkän, jossa on Prime -tunnus, joka oikeuttaa esim. ostamaan Tahkon edullisen kausikortin.
   • Jos et ole vielä maksanut osakkeen vastiketta, sinun tulee maksaa se tai sopia toimiston kanssa maksuaikaulusta 30.4. mennessä, niin olet oikeutettu Prime -korttiin. Sama koskee kaikkia edellä lueteltuja (1.-6.) kausipelioikeuksia.

Entä jos kausi keskeytyy ja ei voida pelata?

Jos pelaaminen kielletään kokonaan ennen kauden alkua, niin vuoden 2020 Prime-kortti hyvitetään pelioikeusvastikkeessa täysimääräisesti kolmen seuraavan kauden aikana. Hyvitys on osakekohtainen. Hyvitys koskee myös aikuis-, opiskelija- ja junioripelioikeuksia.

Jos pelaamista rajoitetaan osittain siten, että se estää pelaamisen pääosin, niin Prime-kortin pelioikeuksia hyvitetään 3 vuoden perioodilla kohtuulliseksi harkittava määrä.

 

Milloin rajoitukset poistuvat ja mitä sitten seuraa?

Kukaan ei voi vielä sanoa, milloin pandemia hellittää ja rajoituksia voidaan alkaa poistamaan. Tarinagolf Oy:n hallitus seuraa tilannetta päivittäin ja tavoitteena on palata normaalikäytäntöihin heti kun se on mahdollista.

Jos viranomaismääräykset sallivat, kenttä voidaan palauttaa asteittain normaaleihin 4 henkilön lähtöryhmiin ja palataan normaaleihin varausjärjestelyihin.

 • voit varata peliajan myös pelikaverin puolesta, osakkeenomistajan ja vuokraajan Uuden Tarina varausedut astuvat voimaan jne.

Prime -kortin kaikki edut, ml. erityisedut säilyvät ennallaan. Ainoastaan 30.4.2020 jälkeen hankittujen kausipelioikeuksien varausetu muuttuu 5 -> 14 vrk.

 


 

Kapasiteetti riittää Tarinassa myös pelattaessa kahden pelaajan ryhmissä

Pelaamiskapasiteetti tulee riittämään Tarinassa myös tulevana kesänä.

Kauden 2020 alussa lähdöt ovat Golfliiton suosituksen mukaisesti kahden pelaajan ryhmissä

 • Kun lähdöt ovat 7 minuutin välein klo 6-19, maksimikapasiteetti on 448 pelaajaa
 • Käyttöaste 2019 heinäkuussa oli kuumimman sesongin aikaan keskimäärin 432 pelaajaa / päivä
 • Jos Tarinan kentillä on ruuhkaa, hankkimalla Tarinan Prime -korttilaisille tarkoitetun Tahkon kausikortin, pääset pelaamaan myös Tahkolle.

 

 • Liiton suositusten mukainen kapasiteetti kahden pelaajan ryhmät) kokonaisuutena riittävät Tarinassa tulevanakin kesänä, kun lähdöt ovat 7 minuutin välein.
 • Ihannelähtöajoista tulee pulaa, joten varmista parhaat varausedut hankkimalla Prime-kortti
 • COVID-19 rajoitusten aikana voit varata peliajan ainoastaan itsellesi. Kaverinkin kannattaa hankkia Prime-kortti. Näin voit vaikuttaa siihen, että pääset pelaamaan haluamassasi seurassa.

Parhaat peliajat ovat kysyttyjä, varaudu ajoissa!

Tarina Prime -korttilaisena voit parhaiten vaikuttaa siihen, kuinka paljon, milloin ja kenen kanssa pelaat.

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.